Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Character Animator ladataan ja asennetaan?

Character Animator CC asennetaan Creative Cloud -sovellusluettelon tai työpöytäsovelluksen kautta, ja se on saatavilla osana Kaikki sovellukset -tilausta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Jos Character Animator -ohjelman esikatselu- tai beetaversio on tällä hetkellä asennettuna, Character Animator CC ei tule näkyviin päivityksenä vaan erillisenä asennettavana sovelluksena. Jos beetaversiota ei enää tarvita, poista se Creative Cloud -sovelluksesta. Character Animatorin aiemmat esikatseluversiot poistetaan, kun myös vastaava After Effects -versio, jonka mukana se tuli, poistetaan.

Kun Character Animator CC asennetaan, myös Adobe Media Encoder CC asennetaan, jotta voit helposti hahmontaa elokuvia kohtauksistasi. After Effects CC ei enää asenna Character Animator CC:tä automaattisesti, joten tarvittaessa asenna se erikseen.

Vaikka Character Animator CC on käytettävissä vain Kaikki sovellukset -tilauksen kautta, voidaan Character Animatorin esikatselu- ja beetaversioita käyttää edelleen (mukaan lukien ne, jotka ovat käytettävissä osana Single Effects CC:n Yksi sovellus -tilausta).

Olemassa olevia projekteja ja nukketiedostoja, jotka on luotu beetaversion Character Animatorilla, voidaan avata Character Animator CC:ssä. Näitä tiedostoja ei poisteta, kun Character Animatorin beetaversio poistetaan.

Miksi Character Animator ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Character Animatorin kokeiluversion?

Voit kokeilla Character Animatoria, kun lataat After Effectsin tai Creative Cloudin kokeiluversion Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Character Animatorin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Character Animatorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivulle nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita tilauksen päivittämiseksi ja muuttamiseksi.

Kuinka peruutan jäsenyyteni ja mitä tapahtuu tiedostoilleni peruuttamisen jälkeen?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Työnkulku

Miten varustan nukkeani rakentaessani sitä Photoshop- tai Illustrator-tiedostoista?

Jos teet rakenteen ja nimeät Photoshop- tai Illustrator-tiedostojesi kerrokset oikein, Character Animator sijoittaa kunkin ominaisuuden lisätunnisteet automaattisesti. Sen jälkeen se varustelee nukkesi automaattisesti. Lue kerrosten oikeanlaisesta rakenteesta ja nimeämisestä sekä automaattisen varusteluominaisuuden käytöstä.

Miten saan nukkeni keikkumaan?

Heilutus-työkalun avulla voit elävöittää nukkeasi.

Kuinka Character Animator -projektin voi suoraan muodostaa ja julkaista?

Otoksen voi viedä suoraan Character Animatorista elokuvamuotoon Adobe Media Encoderin avulla. Elokuvan oletusmuoto on H.264. Lisätietoja löydät artikkelista Character Animator -projektien vieminen.

Miten Character Animatorissa tehty työ voidaan siirtää Premiere Pro- ja After Effects -sovelluksiin?

Character Animator -otoksen voi tuoda Premiere Pro- ja After Effects -sovelluksiin. Lisätietoja löytyy artikkelista Otoksen tuominen muihin sovelluksiin.

Voiko otoksen viedä elokuva- ja kuvatiedostomuotoihin?

Kyllä, otoksen voi suoraan viedä elokuvamuotoon (H.264) Adobe Media Encoderin avulla tai PNG-sekvenssin ja WAV-tiedoston yhdistelmänä.

Yleiset ongelmat

Miksi näen käyttöoikeutta koskevan virheilmoituksen, kun yritän käynnistää Character Animator CC:n?

Lisätietoja Character Animator CC:n käyttöoikeutta koskevista virheilmoituksista ja vianmäärityksestä on kohdassa Käyttöoikeutta koskevat virheet.

Mistä voin löytää määritettyjen näppäimistökäynnistimien luettelon?

Jos määrität useita näppäimistökäynnistimiä, voi olla vaikea muistaa mitä näppäimiä käytetään erilaisiin toimintoihin.Jos haluat nähdä määritetyt käynnistinnäppäimet, valitse nukke ja avaa Käynnistimet-paneeli (valitse Ikkuna > Käynnistimet), jos nukessa käytetään käynnistinten toimintaa, tai valitse Nukke > Näytä vanhentuneet käynnistinnäppäimet, jos nukessa käytetään vanhentuneiden näppäimistökäynnistinten toimintaa. Lue lisää aiheesta näppäimistökäynnistimien käyttö nuken kanssa

En ole Photoshopin tai Illustratorin asiantuntija. Miten aloittaa nukketeatterihahmojen käyttö ja niiden animointi?

On eri tapoja aloittaa käyttö:

• Voit valita Tervetuloa-näytöllä olevan Aloita tästä! -linkin, jolloin avautuu Aloitus-projekti, joka sisältää ammattimaisesti animoituja, interaktiivisia nukketeatterihahmoja.
  • Voit ladata Character Animator -esimerkkiprojekteja ja -töitä, joita voit käyttää omassa projektissasi.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit