Vianmääritys & ohje

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voit kokeilla Character Animatoria, kun lataat After Effectsin tai Creative Cloudin kokeiluversion Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Character Animatorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita tilauksen päivittämiseksi ja muuttamiseksi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Jos teet rakenteen ja nimeät Photoshop- tai Illustrator-tiedostojesi kerrokset oikein, Character Animator sijoittaa kunkin ominaisuuden lisätunnisteet automaattisesti. Sen jälkeen se varustelee nukkesi automaattisesti. Lue kerrosten oikeanlaisesta rakenteesta ja nimeämisestä sekä automaattisen varusteluominaisuuden käytöstä.

Nukkea hallitaan siihen sovellettujen toimintojen kautta. Kasvojen seuranta on esimerkki toiminnosta, samoin vektoroidun taiteen automaattinen heiluttaminen. Toimintoja voi säätää tarpeen mukaan siihen liittyvillä parametreilla. Lisätietoja on kohdassa Nukkien ohjaaminen toiminnoilla.

Otoksen voi viedä suoraan Character Animatorista elokuvamuotoon Adobe Media Encoderin avulla. Elokuvan oletusmuoto on H.264. Lisätietoja löydät artikkelista Character Animator -projektien vieminen.

Character Animator -otoksen voi tuoda Premiere Pro- ja After Effects -sovelluksiin. Lisätietoja löytyy artikkelista Otoksen tuominen muihin sovelluksiin.

Lisätietoja Character Animatorin käyttöoikeutta koskevista virheilmoituksista ja vianmäärityksestä on kohdassa Käyttöoikeutta koskevat virheet.

Jos määrität useita näppäimistökäynnistimiä, voi olla vaikea muistaa mitä näppäimiä käytetään erilaisiin toimintoihin.Jos haluat nähdä määritetyt käynnistinnäppäimet, valitse nukke ja avaa Käynnistimet-paneeli (valitse Ikkuna > Käynnistimet), jos nukessa käytetään käynnistinten toimintaa, tai valitse Nukke > Näytä vanhentuneet käynnistinnäppäimet, jos nukessa käytetään vanhentuneiden näppäimistökäynnistinten toimintaa. Lue lisää aiheesta näppäimistökäynnistimien käyttö nuken kanssa

On eri tapoja aloittaa käyttö:

• Voit valita Tervetuloa-näytöllä olevan Aloita tästä! -linkin, jolloin avautuu Aloitus-projekti, joka sisältää ammattimaisesti animoituja, interaktiivisia nukketeatterihahmoja.
  • Voit ladata Character Animator -esimerkkiprojekteja ja -töitä, joita voit käyttää omassa projektissasi.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit