Aloita Adobe Audition ‑ohjelmiston käyttö seuraavien ohjeiden mukaan.

Lataa ja asenna

laptop-download

Aloita Audition lataaminen valitsemalla alta Lataa Audition. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun pitää kirjautua sisään voidakseni käyttää Audition?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Audition. Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Voinko asentaa Audition toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Audition ja muut Creative Cloud -ohjelmistot kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Katso Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.com olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.