Olet tarkastelemassa seuraavan version ohjesisältöä::

Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Mitkä ovat Lightroom CC:n käyttöön tarvittavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset?

Katso Windows- ja macOS-järjestelmävaatimukset artikkelista Järjestelmävaatimukset | Adobe Photoshop Lightroom CC.

Miten Lightroom CC ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Lightroom CC:n Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Voinko ladata kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Lightroom CC, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Lue nämä yksinkertaiset ratkaisut yleisiin Adobe ID -tunnus- ja kirjautumisongelmiin palauttaaksesi tilin käyttöösi.

Voinko asentaa Lightroomin CC:n toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Lightroomin CC:n ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Yleisiä tehtäviä

Miten kuvia tuodaan?

Lisätietoja valokuvien tuomisesta Lightroom CC:hen muokkaamista, järjestelemistä ja jakamista varten on artikkelissa Valokuvien lisääminen.

Miten valokuvia muokataan eri säätimillä?

Voit käyttää Yksityiskohdat-näytössä muun muassa seuraavia Muokkaus-säätimiä: Kirkkaus, Väri, Tehosteet, Yksityiskohdat, Optiikka ja Geometria. Lisätietoja säätimistä on artikkelissa Valokuvien muokkaaminen.

Miten valokuva järjestellään Lightroom CC:ssä?

Lisätietoja valokuvien järjestelemisestä Lightroom CC:ssä on artikkelissa Valokuvien järjesteleminen.

Miten valokuvia tallennetaan tietokoneelle, kiintolevylle tai Flash-asemalle ja jaetaan verkossa?

Lisätietoja valokuvien tallentamisesta tietokoneelle, kiintolevylle tai Flash-asemalle ja jakamisesta Facebookissa on artikkelissa Valokuvien tallentaminen tai jakaminen.

Voiko Lightroom Classic CC -valokuvat siirtää Lightroom CC:hen?

Kyllä, Lightroom Classic CC -valokuvat voi siirtää Lightroom CC:hen. Lisätietoja on artikkelissa Valokuvien siirtäminen Lightroom Classic CC:stä Lightroom CC:hen.

Yleiset ongelmat

Tuottaako Lightroom Classic CC -valokuvien siirtäminen Lightroom CC:hen ongelmia?

Jos valokuvien siirtäminen tuottaa ongelmia, lue artikkeli Mahdolliset virheet | Valokuvien siirtäminen Lightroom CC:hen.

Mistä löydän vastaukset Lightroom CC-tilauksia ja Creative Cloud -valokuvaustilauksia koskeviin usein esitettyihin kysymyksiin?

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja valitse sitten Salasana-kohdasta Muuta. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita tilauksen päivittämiseksi ja muuttamiseksi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita jäsenyyden päivittämiseksi ja aloittamiseksi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.