Converteer PDF's naar Microsoft Word-documenten met Acrobat. Wanneer u PDF-bestanden converteert met Acrobat, wordt de documentopmaak ook overgebracht.

Convert PDF to Word

Converteer een PDF snel online naar Word.

Nu gratis proberen

PDF converteren naar Word met Acrobat

1. Open het PDF-bestand in Acrobat.

2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.

3. Kies Microsoft Word als de indeling voor exporteren en kies daarna Word-document.

PDF converteren naar Word
  4. Klik op Exporteren. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven.

5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.