Je kunt apps downloaden, bestanden delen, lettertypen en Adobe Stock-assets zoeken, voorkeuren instellen en meer, dit alles vanuit de Adobe Creative Cloud desktop-app. Deze app wordt automatisch geïnstalleerd wanneer je je eerste Creative Cloud-app installeert.

Wat je kunt doen met de Creative Cloud desktop-app

Unable to edit a PDF

Downloaden en installeren
Download, installeer en update je apps via het tabblad Apps. Zie Je Creative Cloud-apps downloaden en installeren

3_tutorial

Je vaardigheden ontwikkelen
Ga aan de slag via Koppelingen naar bronnen > Zelfstudies (of het tabblad Leren). Zoek lessen, houd je voortgang bij en bekijk voltooide cursussen opnieuw.

Edit a secure or password protected PDF

Bestanden organiseren en synchroniseren
Organiseer en deel je Creative Cloud-bibliotheken en clouddocumenten via het tabblad Jouw werk. En synchroniseer je Creative Cloud-bestanden met de cloud.

2_add_fonts_v2

Lettertypen toevoegen
Kies lettertypen van honderden lettertypeleveranciers in Adobe Fonts. Zie Adobe Fonts gebruiken. Je kunt ook je eigen lettertypen uploaden naar en gebruiken in Creative Cloud-apps. Zie Je eigen lettertypen gebruiken in Creative Cloud-apps.

Edit text or images in a scanned PDF

Delen en ontdekken
Verken het nieuwste creatieve werk van gebruikers uit de hele wereld. Of deel je eigen portfolio. Zie Helpcenter van Behance.

6_preference

Voorkeuren instellen
Wijzig de taal van de installatie, opstartinstellingen, opties voor automatische updates, meldingen en meer.

Functies verschillen per regio en versie Afhankelijk van je regio en de versie die je hebt geïnstalleerd, zijn sommige functies mogelijk niet beschikbaar in jouw installatie van de Creative Cloud desktop-app.