Download Fresco en bekijk zelfstudies om aan de slag te gaan.

Fresco downloaden en installeren

fr_appicon

Installeer je Fresco voor het eerst op een nieuw iOS-apparaat of nieuwe desktopcomputer?

Klik op de knop Fresco downloaden op mobiel (iOS en iPad OS) hieronder om Adobe Fresco vanuit de App Store te downloaden op een iPhone of iPad. Volg de instructies op het scherm om je aan te melden en het product te installeren.

Klik op de knop Fresco downloaden voor de desktop hieronder om Adobe Fresco te downloaden op een Windows-apparaat of desktopcomputer. Als dit de eerste keer is dat je een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud desktop-app ook geïnstalleerd.

Heb je hulp nodig bij je lidmaatschap?

Ik heb het verkeerde lidmaatschap gekocht. Hoe kan ik van lidmaatschap veranderen?

Lees hoe je overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van je huidige lidmaatschap wijzigt.

Waarom moet ik me aanmelden om Fresco te gebruiken?

Je moet je periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor een maandlidmaatschap en elke 99 dagen voor een jaarlidmaatschap. Aanmelden is ook vereist wanneer je Fresco downloadt of bijwerkt. Zie Aanmelden om je Adobe-apps te activeren voor meer informatie.

Ben je je Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Je Adobe ID is het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je voor het eerst een proefversie startte of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelding.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt een factuur afdrukken via je account op Adobe.com. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken voor meer informatie.