Lees hoe u uw documenten deelt met belanghebbenden en hoe u feedback beheert in InDesign.
Dit is Adam, de ontwerper Dit is Tanja, de belanghebbende
"Ik ben contentmanager bij een uitgeverij. Ik heb feedback nodig van Tanja, mijn redacteur, over de nieuwe lay-out van het tijdschrift dat ik in InDesign heb gemaakt." "Ik ben de redacteur van een technologietijdschrift. Ik heb een e-mail ontvangen van Adam waarin hij me vraagt onze nieuwe lay-out in het InDesign-document te beoordelen."
"Ik wil een snelle manier om mijn document te delen en feedback in realtime te beheren."
"Ik wil feedback geven zonder een andere app of een document te moeten downloaden."

Klinkt dit bekend? Als u uw document ter beoordeling wilt delen met belanghebbenden en feedback wilt beheren, hoeft u niet verder te zoeken! Gebruik de optie Ter beoordeling delen in InDesign om een beoordeling door belanghebbenden te starten en feedback te ontvangen zonder naar een andere app te moeten schakelen.

Voordat u verdergaat

Hebt u InDesign nog niet eerder gebruikt?

InDesign installeren

Leer de basisbeginselen van de app

Hebt u InDesign al?

Uw app bijwerken

Bekijk de nieuwe functies

InDesign-documenten delen en feedback beheren

belanghebbende

Uw documenten online delen

Ontwerpers delen documenten ter beoordeling met belanghebbenden via een privékoppeling of een openbare koppeling die met een wachtwoord is beveiligd.

belanghebbende

Documenten online beoordelen

Belanghebbenden ontvangen meldingen over beoordelingen via e-mail of de Creative Cloud-applicatie. Ze openen de gedeelde documenten in een browser om opmerkingen of notities toe te voegen.

belanghebbende

Feedback beheren

Ontwerpers en belanghebbenden bekijken en openen opmerkingen in realtime vanuit InDesign. Ontwerpers reageren op opmerkingen en delen het document opnieuw voor validatie of beoordeling.

Volgende stappen

We hebben u op weg geholpen met een overzicht van de workflow voor het delen van documenten in InDesign. Ga een stapje verder en ontdek hoe u uw documenten ter beoordeling deelt.

Hebt u een vraag of idee?

Ask the community

We doen er alles aan om u de beste ontwerpervaring te bieden. Als u een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit u dan aan bij de Adobe InDesign-gemeenschap. We horen graag van u!