Finn ut hvordan du fornyer eller forlenger medlemskapet. Finn også ut hvordan du starter et inaktivt medlemskap på nytt.

Fornye eller forlenge et medlemskap

Medlemskap fornyes automatisk hvis betalingsinformasjonen din er riktig. Du kan også forlenge et medlemskap med et forhåndsbetalt kort, endre betalingsmetode, bytte plan eller legge til elementer i en eksisterende plan.

Oppdatere betalingsinformasjonen (enkeltpersoner) eller forlenge et medlemskap med et forhåndsbetalt kort

Oppdatere kredittkortopplysninger

Du kan kontrollere betalingsinformasjonen og dine aktive abonnementer i delen Planer og produkter i Adobe ID-kontoen din på Internett. For å oppdatere kredittkortinformasjonen din kan du se Oppdatere kredittkort- og faktureringsinformasjon.

Forlenge et medlemskap med et forhåndsbetalt kort

Du kan forskuddsbetale ett år av Creative Cloud-medlemskapet når du kjøper det via en forhandler (for eksempel BestBuy). Et forhåndsbetalt kort koster det samme som å kjøpe en ettårsplan fra Adobe.

Du kan bruke et forhåndsbetalt kort til å forlenge alle medlemskap. Kortets abonnementsperiode blir lagt til i kontoen din. Hvis du opprinnelig kjøpte medlemskapet med kredittkort, legges kortets abonnementsperiode til i kontoen din, og vanlig fakturering gjenopptas når den forhåndsbetalte perioden utløper.

1. Gå til http://creative.adobe.com/redeem og logg på.

2. Skriv inn koden som står på baksiden av kortet.

Skrive inn innløsingskoden

Kontroller at det forhåndsbetalte kortet du kjøper, gjelder for riktig abonnement og område. Du kan for eksempel ikke forlenge et applikasjonsbasert medlemskap med et forhåndsbetalt kort for Creative Cloud. På samme måte kan du bare bruke et forhåndsbetalt kort for Student/Lærer til å forlenge et Student/Lærer-medlemskap.

Oppdatere betalingsinformasjon (arbeidsgrupper)

Direktekjøp

Hvis betalingsinformasjonen er oppdatert for Creative Cloud for teams-medlemskapet, trenger du ikke gjøre noe. Medlemskapet fornyes automatisk til den gjeldende prisen på tilbudet.

Før datoen for medlemskapsfornyelse, blir primæradministratoren varslet via e-post og får muligheten til å oppdatere antallet forpliktede lisensplasser i teams-lisensen. For mer informasjon kontakter du oss.

Hvis du er den primære administratoren, kan du oppdatere betalingsinformasjonen i delen Planer og produkter i Adobe ID-kontoen på Internett.

Creative Cloud for teams-medlemskap

Adobe VIP

Hvis du vil utvide eller fornye Adobe VIP-medlemskapet, kontakter du forhandleren. Hvis du er administrator, kan du finne forhandlerens kontaktinformasjon i delen Planer og produkter i Adobe ID-kontoen på Internett.

Bytt plan eller legg til elementer i en plan

Du kan bytte planer, for eksempel fra en månedsbasert plan til en ettårsplan. Se Endre Creative Cloud-planen. Du kan også oppgradere planen – for eksempel fra en applikasjonsbasert plan til en Creative Cloud Alle applikasjoner-plan. I tillegg kan du oppgradere Creative Cloud-lagringsplanen din.

Starte et inaktivt medlemskap på nytt

Hvis Creative Cloud-medlemskapet ditt har utløpt, er det enkelt å starte det på nytt. Hvis en betaling mislykkes, gjøres det nye forsøk på betaling etter forfallsdatoen. Hvis betalingen fortsatt ikke lykkes, blir Creative Cloud-kontoen din inaktiv og de betalte funksjonene for kontoen deaktiveres.

Utfør en betaling for planen

Hvis du gikk glipp av en betaling, kan du aktivere medlemskapet på nytt ved å gjenoppta betalingen for det. Du finner mer informasjon under Jeg har gått glipp av en betaling for abonnementet mitt. Hvordan gjenopptar jeg betalingen?

Kjøp en ny plan

Du kan også logge på med samme Adobe ID og kjøpe en ny plan.

Når betalingen er godkjent, må du logge av Creative Cloud og logge på igjen for å tilbakestille Creative Cloud-lisensen.

Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, klikk på tannhjulikonet og velg Innstillinger > Generelt > Logg av. I det neste vinduet logger du på igjen med Adobe ID og passord. Du finner detaljerte instruksjoner under Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.