For de fleste Creative Cloud-planer fornyes abonnementet automatisk. For å slå av automatisk fornyelse kan du ganske enkelt avbryte medlemskapet.

Før du begynner: Hvilken kontoside ser du?

icon

Vi har hatt det travelt!

Vi jobber hardt for å forbedre opplevelsen din. Vi går over til en oppdatert kontoside. For at vi kan henvise deg til riktig innhold må du først se hvilken kontoside du har.

1. Logg på Adobe-kontoen din (bruk e-postadressen du oppgav da du konfigurerte kontoen din).

2. Klikk på siden nedenfor som samsvarer med kontosiden din, og du finner de riktige instruksjonene.

Ettårsplan

Abonnementet ditt fornyes automatisk hvert år på årsdatoen for abonnementet frem til du avslutter det. Vi varsler deg når fornyelsesdatoen nærmer seg, og informerer deg om eventuelle endringer som kan tre i kraft.

Månedsbasert plan

Hver måned frem til du avslutter abonnementet, blir du belastet med summen som ble angitt på kjøpstidspunktet. Månedsprisen kan endres, men du vil alltid få beskjed på forhånd.

Slik slår du av automatisk fornyelse

For å slå av automatisk fornyelse kan du ganske enkelt avbryte medlemskapet. Finn ut mer om hvordan du avslutter medlemskapet.

Slik finner du datoen for fornyelse

1. Gå til Adobe ID-kontoen din og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Planer og produkter klikker du på Administrer plan.

Administrer plan
  3. Under Informasjon om plan finner du fornyelsesdatoen for abonnementet ditt oppført under plantypen din.

Informasjon om plan