For de fleste Creative Cloud-planer fornyes abonnementet automatisk. For å slå av automatisk fornyelse kan du ganske enkelt avbryte medlemskapet.

Ettårsplan

Medlemskapet ditt fornyes automatisk hvert år på årsdatoen for abonnementet frem til du avslutter det. Vi varsler deg når fornyelsesdatoen nærmer seg, og informerer deg om eventuelle endringer som kan tre i kraft.

Månedsbasert plan

Hver måned frem til du avslutter abonnementet, blir du belastet med summen som ble angitt på kjøpstidspunktet. Månedsprisen kan endres, men du vil alltid få beskjed på forhånd.

Slik slår du av automatisk fornyelse

For å slå av automatisk fornyelse kan du ganske enkelt avbryte medlemskapet. Finn ut mer om hvordan du avslutter medlemskapet.

Slik finner du datoen for fornyelse

1. Gå til Adobe ID-kontoen din og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

Abonnementer
  3. I delen Mine planer klikker du på Administrer plan.

Administrer plan
  4. Under Plan og betaling er fornyelsesdatoen for abonnementet ditt oppført under plantypen din.

Fornyelsesdato