Unik reparasjon av dokumentetiketter i automatiserte arbeidsflyter i Adobe Signer

Automatiserte arbeidsflyter med dupliserte dokumenttitler må redigeres slik at hver dokumenttittel er unik.

Hvorfor kreves denne endringen?

De forbedrede sikkerhetsretningslinjene i Adobe Signer krever at dokumenttitler er unike for at en automatisk arbeidsflyt skal fungere.

Hvilken handling er nødvendig?

Kontoadministratoren må redigere dokumenttittelnavn i en arbeidsflyt, slik at det bare finnes unike dokumenttitler. Slik gjør du det:

1. Logg på Adobe Signer-kontoen som administrator.

2. Klikk på fanen Arbeidsflyt.

3. Velg Arbeidsflyt og klikk på Åpne.

4. Klikk på Dokumenter i navigasjonsfeltet til venstre på siden.

select_document

5. For hver duplisert Dokumenttittel rediger du tittelen slik at hver Dokumenttittel i arbeidsflyten er unik.

document_title_change

6. Klikk på Oppdater øverst til høyre på skjermen.

7. Gjenta disse trinnene for alle arbeidsflyter med dupliserte Dokumenttitler.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvorfor kreves denne endringen?

Våre forbedrede sikkerhetsretningslinjer krever at dokumenttitler er unike for at en automatisk arbeidsflyt skal fungere.

Hvordan påvirker dette deg?

Automatiserte arbeidsflyter med dupliserte dokumenttitler fungerer ikke lenger.

Hvilken handling er nødvendig?

For å løse dette problemet må kontoadministratoren redigere eventuelle dupliserte dokumenttitler for å sikre at det bare finnes unike titler.

For å fullføre de nødvendige endringene følger du fremgangsmåten på denne siden.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Hvis du vil vite mer, kan du kontakte Støtte via programmet Adobe Signer. Du ser støttealternativene når du logger på Adobe Signer (https://secure.echosign.com/public/login) og velger spørsmålstegnet (?) øverst til høyre på skjermen.