Starte Windows i diagnosemodus

1. Logg på systemet med en administratorkonto.
  2. Deaktiver oppstart og start Windows på nytt:
    1. Klikk på Start > Kjør.
    2. Skriv msconfig i Åpne tekstboksen og trykk deretter Enter.
    3. I kategorien Generelt klikker du på Diagnostikk oppstart.
    4. I kategorien Tjenester velger du alle tjenester som produktet ditt krever.

Viktig: Hvis du feilsøker problemer tilknyttet et CS3-produkt, må du aktivere FLEXnet-lisenstjenesten. FlexNET-lisenstjenesten er nødvendig for alle CS3-produkter og hvis den ikke er aktivert kan ikke produktet starte.

5. Klikk på OK og velg Start på nytt i dialogboksen for Systemkonfigurasjon.

Merk: Ved oppstart ser du en melding som sier at Systemkonfigurasjon har endret måten Windows starter opp på. Klikk på OK, og når Systemkonfigurasjon vises klikker du på Avbryt.

Hvis du ønsker å feilsøke videoproblemer må du fortsette med trinn 3-5:

3. Trykk på F8 før Windows starter, når du ser en melding slik som "For Avanserte oppstartsalternativer."
  4. Velg "VGA-modus" fra listen over oppstartalternativer.
  5. I dialogboksen "Skrivebord", klikk på OK for å starte Windows.

Start på nytt i Normal modus.

1. Velg Start > Kjør, skriv msconfig, og klikk på OK.
  2. Velg Normal oppstart på Generelt-kategorien, klikk på OK og start datamaskinen på nytt.

Adobe Captivate-demonstrasjonen under illustrerer hvordan man starter Windows i diagnosemodus. Hvis du vil ha mer informasjon om å vise denne demoen, kan du se Vis Adobe Captivate-demoer i kunnskapsbasedokumenter (kb403894).