Om PDF-filen innehåller sidor av olika storlek, exempelvis Letter och Legal, kan du ange utskriftsalternativen därefter. Inställningen Välj papperskälla instruerar skrivaren om vilket pappersfack som passar bäst för varje sida.

•  Steg i Windows

Steg i Mac OS

Windows

1. Välj Arkiv > Skriv ut.

2. Välj Anpassa till utskrivbart område från popup-menyn Sidskalning.

3. Markera Välj papperskälla med hänsyn till PDF-sidstorlek.

Markera Välj papperskälla med hänsyn till PDF-sidstorlek.
  4. Klicka på OK för att skriva ut.

Mac OS

1. Välj Arkiv > Skriv ut.

2. (Reader X/Acrobat X) Klicka på knappen Skrivare längst ned i dialogrutan Skriv ut, och klicka sedan på Ja när du uppmanas att göra det.

Klicka på knappen Skrivare
  3. Se till att dialogrutan Skriv ut är i det utökade läget genom att klicka på Visa detaljer i popup-menyn för Skriv ut.

Klicka på Mer information
  4. Välj Pappershantering från menyn Layout.

välj Pappershantering
  5. Markera alternativet Skala till rätt pappersstorlek.

Markera alternativet Skala till rätt pappersstorlek.
  6. Klicka på Skriv ut.