Använd Spåraren för att hantera de formulär som du har distribuerat eller tagit emot. Spåraren gör det möjligt för dig att visa och redigera plats för svarsfilen för ett formulär, hålla reda på vilka mottagare som har svarat, lägga till fler mottagare, skicka e-post till alla mottagare och se alla svar.

Spåra formulär

1. I Acrobat väljer du Redigera > Formuläralternativ > Spåra eller Visa > Spårare.

2. Expandera Formulär i den vänstra navigeringsrutan.

3. Markera ett formulär och gör något av följande:

• Om du vill visa alla svar för ett formulär klickar du på Visa svar.

• Om du vill ändra svarsfilens plats går du till Svarsfilens plats och klickar på Redigera filplats.

• Om du vill visa originalformuläret klickar du på Öppna originalformulär.

• Om du vill skicka formuläret till fler mottagare klickar du på Lägg till mottagare.