Använd den här artikeln för att lära dig hur du felsöker när du inte fått abonnemangsrelaterad e-post.

Obs!

Följande innehåll gäller bara för regionerna NA, APAC och EMEA.

Adobe skickar e-postmeddelanden under olika förhållanden; några av dem är:

• Du begär att Adobe skickar ditt medlemskapslösenord till dig via e-post.
  • Du gör ett köp på Adobe Store eller ett annat Adobe eCommercesystem.
  • Du skapar ett fall i Adobe Support portalen.
  • Du konverterar en PDF med skapa Adobe PDF online.
  • En värdtjänst på Adobe.com kräver att du verifierar din e-postadress.
  • Påminnelser om automatisk förnyelse.*

* Mejl skickade 30 dagar före förfallodatum för ditt abonnemang eller när en ny faktura öppnas för dina abonnemangsbetalningar.

Felsökningstips

Använd följande felsökningstips för att lösa problem som hör samman med att du inte fått e-post från Adobe.

Mailbox-inställningar

Kontrollera mapparna för massutskick och skräppost

Sök i dina mappar för skräppost eller massutskick efter e-post från Adobe. Din mejladministratör eller ditt e-postprogram kan ha ställt in dessa mappar åt dig automatiskt och filter kan sopa e-post till dessa mappar utan att du vet om det.

Håll utkik efter följande e-postadresser från Adobe:

Mejl-ID:n

Mejl-ID:n Mejl-ID:n

AGSW1@ADOBE.COM

AccountAbuse@adobe.com

Audit@adobe.com

Escalations@adobe.com

Ops@adobe.com

Playground@adobe.com

Trial@adobe.com

Vetting@adobe.com

abuse@adobe.com

admin@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.net

adobecare@adobe.net

adobeconnect_trials@adobe.com

adobeconnect_trials@adobe.net

support_noreply@adobe.net

syndication@adobe.com

technologypartners@adobe.com

support_noreply@adobe.com

adobeinfo@adobe.com

adobeupd@adobe.com

adobeupd@adobe.net

assist@adobe.com

auto@adobe.com

caonguye@adobe.com

ccproductupdates@adobe.com

connectadmin@acrobat.com

creativesdk@adobe.net

custsupp@adobe.com

directordownload@adobe.com

directordownload@adobe.net

eng@adobe.comfps@adobe.com

hendrix@adobe.com

message@adobe.com

technologypartners@adobe.net

trainingpartners@adobe.com

support@adobe.net

message@adobe.net

noreply@acrobat.com

noreply@adobe.com

noreply@adobe.net

noreply@adobecslive.com

noreply@adobestandout.com

noreply@creativecloud.com

noreply@photoshop.com

noreply_adobestory@adobe.com

noreplycseb@adobe.com

partners@adobe.com

partners@adobe.net

reply@adobe.com

reply@adobe.net

storemanager@adobe.com

storemanager@adobe.net

suppnr@adobe.com

support@adobe.com

För mer information om mappar för massutskick och skräppost, kolla med din mejladministratör eller ditt e-postprograms hjälpfiler.

Stäng av skräppostblockerare

Adobes e-postsystem fungerar inte med alla antispamprogram, t.ex. de som använder autorespons eller utmaningsmetoder för att blockera oönskad e-post. Inaktivera programvaran tillfälligt och vänta tills mejlet kommer.

Om organisationen har en skräppostanordning eller -program bör du kontrollera att det är konfigurerat så att e-post från Adobes och Amazons webbtjänster kan tas emot.

Obs!

Om du har markerat ett e-postmeddelande från Adobe som skräppost, kommer många e-postservrar automatiskt skicka all framtida e-post från Adobe direkt till din skräppostmapp.

Lägg till e-postdomänen Adobe.com i din adressbok

När domänen Adobe.com är i din adressbok kan du ta emot e-postmeddelanden från Adobe.

Kontrollera dina säkerhetsinställningar för e-post

Ibland blockerar en hög säkerhetsinställning för e-post dina meddelanden från Adobe. Justera inställningen till medel eller medelhög.

Kontrollera med din mejladministratör

Om du inte har fått e-posten från Adobe ska du höra med din mejladministratör om din servers tillgängliga diskutrymme; den kan vara full. Det är också möjligt att din e-postadministratör behöver lägga till Adobes e-postserver till ditt företags vitlistor, genom att använda följande IP-adress och subnät:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Försök med en annan e-postadress

Ändra din e-postadress, eller klicka på Ändra för att ändra e-postadress på sidan Redigera din kontoinformation. För mer information om hur man ändrar sin e-postadress, se Försök med en annan e-postadress.

Verifiera din e-postadress

Följ dessa steg när du vill verifiera att Adobe har din korrekta e-postadress:

1. Logga in  ditt Adobe-konto. För att få information om att komma åt ditt förnyade abonnemangskonto, se Förnya ett medlemskap. För information om ditt aktuella konto, se Hantera ditt aktuella medlemskap.

Adobe-konto
  2. I navigeringsfältet längst upp klickar du på fliken Profil. För information om att återställa din kontoinformation, återställa och återfå ditt lösenord som mappar ditt mejl-ID till ditt konto, se felsök dina Adobe-kontoproblem.

Klicka på fliken Planer
  3. Bekräfta att din e-postadress är korrekt i avsnittet Kontoinformation. Om inte, redigera den. Om din nya e-postadress inte accepteras, eller om Adobe försökte att verifiera fel mejl-ID istället för faktiskt ID, se Kan inte komma åt mejl.

Mer information om hur du får åtkomst till ditt Adobe ID finns i Hantera ditt Adobe-konto.

Kontoinformation

För att tillhandahålla en alternativ e-postadress för återställning av lösenord ska du välja Lösenord och säkerhet i den vänstra rutan. Specificera sedan den alternativa e-postadressen i avsnittet Kontoåterställning.

Kontakta Adobe Support

Om du fortfarande inte kan ta emot e-post, kontakta kundtjänst för att verifiera att din e-postadress visas korrekt i Adobes databas.