Läs om hur du uppdaterar momsregistreringsnumret (VAT-numret) för länder i EU.

Uppdatera ditt momsregistreringsnummer

Följ stegen nedan:

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Gör något av följande beroende på alternativen som visas på skärmen:

• Klicka på Redigera betalningsinformation under Planer och produkter.
    • Klicka på Hantera plan under Planer. Klicka sedan på Hantera betalning.

Ser du inget alternativ för att redigera betalningsinformationen? Det kan ha uppstått ett problem med ditt konto. Kontakta oss om du vill redigera ditt momsregistreringsnummer (VAT-nummer).

3. I popupfönstret uppdaterar du momsregistreringsnumret i fältet Momsregistreringsnummer.

update_vat_number

Obs!

Det uppdaterade momsregistreringsnumret visas i dina fakturor från och med nästa faktureringsperiod. Kontakta oss om du vill få en faktura med momsregistreringsnumret för en tidigare faktureringscykel.

4. Spara ändringarna genom att klicka på Spara