Vad som täcks
Enkla lösningar på vanliga Adobe ID- och inloggningsproblem.
På den här sidan

Om du har glömt ditt lösenord eller får felet "Adobe ID och lösenord matchar inte" kan du återställa lösenordet via e-post eller telefon. Följ dessa steg för att återställa ditt lösenord:

Obs!

Allmän information om hur du använder ett Adobe ID-konto finns iHantera ditt Adobe ID-konto.

1. Gå till dittAdobe ID-konto.

2. I inloggningsfönstret klickar du på Glömt lösenord.

3. I fönstret "Glömt lösenord" skriver du in e-postadressen som är kopplad till ditt Adobe ID och klickar påSkicka.

Begär lösenordsändring

Kan du inte ta bort texten som visas i fältet e-postadress? Klicka i fältet och börja skriva.

Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet "Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto”.

Obs!

Om du inte kan se e-post från Adobe i inkorgen kontrollerar du skräppostmappen eller går till Fick inte utlovat e-postmeddelande från Adobe.

Kommer du inte åt din e-post? Se Kommer inte åt e-post.

4. I fönstret Återställ lösenord väljer du hur du vill återställa ditt lösenord, antingen via e-post eller telefon, och klickar på Nästa.

Alternativ för att återställa lösenord

Om du väljer att erhålla en återställningslänk via din inkorg skickar Adobe ett e-postmeddelande till adressen du angav med anvisningar om hur du återställer lösenordet. Om du inte kan se e-post från Adobe i inkorgen, kontrollera din skräppostmapp eller se Fick ingen väntad e-post från Adobe. Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att återställa lösenordet.

Om du väljer att återställa lösenordet med hjälp av ditt telefonnummer, skickas verifieringskoden till ditt registrerade telefonnummer.

Obs!

Du kan endast återställa lösenordet via telefon om du har lagt till det för att återställa kontot. Ytterligare information finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

5. Ange den 6-siffriga verifieringskoden i fönstret Kontrollera telefonen och klicka på Nästa.

Verifieringskoden har tagits emot på telefonen
    6. Öppna fönstret Återställ lösenord och ange ditt nya lösenord två gånger, klicka sedan på Återställ mitt lösenord .

Återställ lösenord och bekräfta

Ditt Adobe-ID är den e-postadress du använde när du började en provtid eller blev medlem, eller köpte en Adobe-app eller tjänst.

1. Gå till Adobe ID inloggningssida och försök att logga in med din primära e-postadress eller en annan e-postadress du använder.

2. Du kan också försöka återställa ditt lösenord. Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet "Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto”.

Tips!

Använd alltid samma Adobe ID. Kontakta ossOm du har flera Adobe ID och vill slå samman dem.

Försök med följande om du inte kan komma åt ditt e-postkonto:

1. Om du känner till det Adobe-ID lösenord som är kopplat till det e-postkonto du inte har tillgång till kan du ändra din e-postadress.

2. Kontakta oss om du inte känner till Adobe ID lösenordet som är kopplat till e-postadressen du inte har tillgång till.

Du kan markera flera Adobe ID:n.

Det är mycket viktigt att du alltid använder samma Adobe ID (e-postadress) som du använde när du inledde ditt medlemskap eller köpte Adobe-produkten.

Om du tror att du har flera Adobe-ID:n (e-postadresser), eller är osäker på vilket är kopplat med ditt medlemskap eller köpta produkt, kontakta oss och vi kan koppla samman dem.

• Prova en annan webbläsare
    • Tillåt cookies i din webbläsare, och rensa webbläsarens cookies och cacheminne. Mer information finns i webbläsaredokumentation för instruktioner.
    • Skriv om ditt e-post och lösenord. Kontrollera att Caps Lock och Num Lock är av.

Överst