Enkla lösningar på vanliga Adobe ID- och inloggningsproblem.

Har du glömt ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord eller får felet "Adobe ID och lösenord matchar inte" kan du återställa lösenordet via e-post eller telefon. Följ dessa steg för att återställa ditt lösenord:

Obs!

Allmän information om hur du använder ett Adobe ID-konto finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

1. Gå till ditt Adobe ID-konto.

2. I inloggningsfönstret klickar du på Glömt lösenord.

3. Gå till fönstret Glömt lösenord, skriv in e-postadressen som är kopplad till ditt Adobe ID och klicka påNästa.

Begär lösenordsändring

Obs!

Kan du inte ta bort texten som visas i fältet e-postadress? Klicka i fältet och börja skriva.

Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto. Kontakta oss om du inte kommer ihåg din e-postadress.

4. Välj i fönstret Återställ lösenord om du vill återställa ditt lösenord via e-post eller telefon och klicka på Nästa.

Obs!

Fönstret Återställ lösenordet visas inte om du inte har angett ett telefonnummer till Adobe ID-konto. Istället skickas ett meddelande till e-postadressen som du angav i steg 3. Om du vill lägga till ditt telefonnummer för återställning av kontot går du till Hantera ditt Adobe ID-konto.

Alternativ för att återställa lösenord

Om du återställer lösenordet via e-posten skickar Adobe ett e-postmeddelande med instruktioner för att återställa ditt lösenord. Om du återställer lösenordet med ditt telefonnummer skickar Adobe en verifieringskod till ditt registrerade telefonnummer.

Obs!

Om du inte kan se e-post från Adobe i inkorgen kontrollerar du skräppostmappen eller går till Fick inte utlovat e-postmeddelande från Adobe. Kommer du inte åt din e-post? Se Kommer inte åt e-post.

5. Om du återställer lösenordet med ditt telefonnummer, anger du den sexsiffriga verifieringskoden som skickades till din telefon och klickar på Verifiera.

Verifieringskoden har tagits emot på telefonen

Om du återställer lösenordet via e-posten klickar du på länken i e-postmeddelandet som Adobe skickade till dig.

6. Öppna fönstret Återställ lösenord och ange ditt nya lösenord två gånger. Klicka sedan på Återställ mitt lösenord.

Återställ lösenord och bekräfta

Glömt Adobe ID

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du började en provtid eller blev medlem, eller köpte ett Adobe-program eller tjänst.

1. Gå till Inloggning på Adobe ID-kontot och försök att logga in med din primära e-postadress.

2. Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet: Adobe ID och lösenord överensstämmer inte.

3. Prova att återställa lösenordet om du är osäker på om du har fel e-postadress eller fel lösenord. Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto. Om e-posten accepteras fortsätter du med stegen för att återställa lösenordet och få tillgång till kontot.

Obs!

Använd alltid samma Adobe ID så att samtliga medlemskap, prenumerationer och produkter från Adobe är kopplade till ett enda konto.

Kommer inte åt e-post

Försök med följande om du inte kommer åt ditt e-postkonto:

1. Logga in på Adobe-kontot och ändra din e-postadress om du känner till Adobe ID-lösenordet som är kopplat till e-postkontot du inte har tillgång till.

2. Kontakta oss om du saknar lösenordet till det Adobe ID som är kopplat till e-postadressen, som du inte har tillgång till.

Flera Adobe ID:n

Använd alltid samma Adobe ID (e-postadress) vid köp av nya medlemskap, planer, produkter, prenumerationer eller tjänster från Adobe.

Kontakta oss om du tror att du har flera Adobe ID:n kopplade till olika e-postadresser, och om du är osäker på vilken e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap eller köpta produkt.

Kan du fortfarande inte logga in?

• Prova en annan webbläsare.
  • Tillåt cookies i din webbläsare, och rensa webbläsarens cookies och cacheminne. Mer information finns i webbläsardokumentation för instruktioner.
  • Skriv om ditt e-post och lösenord. Kontrollera att Caps Lock och Num Lock är av.