Vad som täcks
Enkla lösningar på vanliga Adobe ID och inloggningsproblem.
På den här sidan

Om du glömde ditt lösenord eller får felet ”Adobe ID och lösenord matchar inte", följ dessa steg för att återställa ditt lösenord:

1. Gå till dittAdobe ID konto.

2. I inloggningsfönstret, klicka på Glömt lösenord.

Har du glömt ditt lösenord
    3. I fönstret "Glömt lösenord", skriv in e-post-adressen som är associerad med ditt Adobe-id och klicka påSänd.

Begär att ändra lösenord

Kan du inte radera texten som visas i ”e-postadress" fältet? Klicka helt enkelt i fältet och börja skriva.

Om du får felet "Den angivna e-post-adressen kunde inte matchas med ett registrerat konto", försök med en annan e-post-adress.

Adobe skickar ett e-postmeddelande till e-postadressen du angav med anvisningar om hur du återställer lösenordet. Om du inte kan se e-post från Adobe i inkorgen, kontrollera din skräppostmapp, eller seFick ingen förväntad e-post från Adobe.

Får du inte åtkomst till din e-post? Se: Vad göra om du inte kan komma åt ditt e-post-konto.

Ditt Adobe-ID är den e-postadress du använde när du började en provtid eller blev medlem, eller köpt en Adobe-app eller tjänst.

1. Gå till Adobe ID inloggningssida och försök att logga in med din primära e-postadress eller en annan e-postadress du använder.

2. Du kan också försöka återställa ditt lösenord. Om du får felet "Den angivna e-post-adressen kunde inte matchas med ett registrerat konto", försök med en annan e-post-adress.

Tips!

Använd alltid samma Adobe ID. Kontakta ossOm du har flera Adobe ID och vill slå samman dem.

Försök med följande om du inte kan komma åt ditt e-postkonto:

1. Om du känner till det Adobe-ID lösenord som är kopplat till det e-postkonto du inte har tillgång till kan du ändra din e-postadress.

2. Kontakta oss om du inte känner till Adobe ID lösenordet som är kopplat till e-postadressen du inte har tillgång till.

Du kan markera flera Adobe ID:n.

Det är mycket viktigt att du alltid använder samma Adobe ID (e-postadress) som du använde när du inledde ditt medlemskap eller köpte Adobe-produkten.

Om du tror att du har flera Adobe-ID:n (e-postadresser), eller är osäker på vilket är kopplat med ditt medlemskap eller köpta produkt, kontakta oss och vi kan koppla samman dem.

• Prova en annan webbläsare
    • Tillåt cookies i din webbläsare, och rensa webbläsarcookies och cacheminne. Mer information finns i webbläsaredokumentation för instruktioner.
    • Skriv om ditt e-post och lösenord. Kontrollera att Caps Lock och Num Lock är av.

Överst