Verifiera utbildningsstatus för att fortsätta med den rabatterade planen

Adobe erbjuder en utbildningsrabatt på planen Creative Cloud Alla program. Denna rabatt erbjuds exklusivt till inskrivna studenter och universitetspersonal. Efter att studenten har tagit examen får denne behålla utbildningspriset ett år till.

Utexaminerade studenter får ett e-postmeddelande om den kommande prisökningen trettio dagar före datumet för förnyelse av kontraktet.

Meddelandet inkluderar information om:

Om utbildningsstatusen inte verifieras efter avgångsåret, uppgraderas prenumerationen till ett högre icke-utbildningspris på kontraktets förnyelsedatum.

Obs!

Om du verifierar din utbildningsstatus efter att du uppgraderat till icke-utbildningspris, kontakta Adobe Support för att ändra tillbaka till studentpriset.

Så här validerar du studentens status

1. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Har du problem med ditt Adobe ID? Se Adobe ID, inloggning och kontohjälp.

2. I navigeringsfältet längst upp klickar du på fliken Profil.

3. I avsnittet Utbildningsinformation ska du klicka på Redigera information för att uppdatera utbildningsinformationen (systemet verifierar den uppdaterade utbildningsinformationen när du har skickat ändringarna).

Redigera eller bekräfta utbildningsinformation
  4. Om du har fått ett e-postmeddelande om avgång innan kontot upphör, ska du klicka på Verifiera utbildningsstatus här i e-postmeddelandet.

5. På skärmen Verifiering (automatisk verifiering) ska du uppdatera din utbildningsinformation och klicka på skicka..

Verifieringsskärm
    Verifieringsskärm
  6. I Uppladdningsförstret, dra och släpp dokumentet för att manuellt överföra utbildningsdokumentet om den automatiska verifieringen misslyckas. Klicka på Skicka för att bekräfta överföring av dokumentet.

En agent från SheerID (Adobes partner för verifiering av utbildningsstatus) granskar dokumentet och bekräftar din utbildningsstatus. Denna process tar vanligtvis mindre än 20 minuter.

Dokumentsändning
    Dokumentsändning