Bridge herkent bepaalde apparaten niet

Op Mac OS X 10.11.x herkennen Bridge CC en Bridge CC 2015 geen van de volgende typen apparaten:

• Apparaten (zoals camera's of Android-apparaten) die verbonden zijn in PTP (Picture Transfer Protocol)- of MTP (Media Transfer Protocol)-modus.
  • Apple-apparaten zoals iPad of iPhone

Betreffende versies

Adobe Bridge CC en Bridge CC 2015

Besturingssysteem

Mac OS X 10.11

Oplossing

Dit probleem is opgelost in Bridge CC 2017. Vanaf de versie 7.0 van Bridge CC 2017 worden alle apparaten nu herkend door Adobe Photo Downloader.

U kunt dit probleem als volgt oplossen:

• Werk Bridge bij naar de nieuwste versie. Selecteer Help > Updates om naar updates te zoeken in Bridge CC. Zie Update Creative Cloud-apps voor informatie over het updaten van uw app.
  • Download de nieuwste versie van Adobe Bridge CC 2017. Ga naar http://www.adobe.com/nl/products/bridge.html om de download uit te voeren. U hebt uw Adobe ID-aanmeldingsgegevens nodig om verder te gaan.

Zie Foto's importeren van een digitale camera, kaartlezer of mobiel apparaat met Fotodownloader voor gedetailleerde instructies om foto's van het aangesloten apparaat via Adobe Bridge te importeren.