Photoshop- en Illustrator-opties zijn niet beschikbaar in het menu Gereedschappen en in de opties voor Plaatsen

De Photoshop- en Illustrator-opties verschijnen niet in Bridge

In Bridge CC 2015/CC 2017, worden de Photoshop- en Illustrator-opties niet weergegeven in het menu Gereedschappen en de opties in Plaatsen.

• De opties Gereedschappen > Photoshop en Gereedschappen > Illustrator ontbreken.
  • Wanneer u een afbeelding selecteert, ontbreken de opties Bestand > Plaatsen > In Photoshop en Bestand > Plaatsen > In Illustrator.

Dit probleem doet zich in de volgende situaties voor:

• Wanneer u CC (2015)-versies van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator gebruikt met Adobe Bridge CC (2017).
  • Wanneer u CC (2017)-versies van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator gebruikt met Adobe Bridge CC (2015).

Oplossing: werk bij naar de nieuwste CC-versies (2017)

Dit probleem kunt u oplossen door Adobe Bridge, Photoshop en Illustator te updaten naar de nieuwste versies van CC (2017). Zie voor meer informatie Controleren op app-updates.