Creative Cloud-apps vragen om een serienummer

Creative Cloud-apps hebben geen serienummers nodig. Probeer de onderstaande oplossingen om deze fout op te lossen.

Deze serienummerfout kan aan een verbindings- of instellingsprobleem liggen. Probeer achtereenvolgens de volgende oplossingen tot je je weer kunt aanmelden.

Zie je twee Adobe-logo's?

Als je twee Adobe-logo's ziet, heb je toegang tot de activeringsservers. Meld je nu opnieuw aan bij je Creative Cloud-app.

Zie je de Adobe-logo's niet?

Controleer de internetverbinding en probeer opnieuw toegang te krijgen tot de Adobe-activeringsservers. Je hebt een beveiligde verbinding nodig wanneer je je aanmeldt bij een app. Meld je opnieuw aan bij je Creative Cloud-app.

Als je hulp nodig hebt bij het aanmelden, lees dan hoe je je aanmeldt bij je app of je app activeert.

Volg de onderstaande stappen om te controleren of je een actief Creative Cloud-lidmaatschap hebt.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het Creative Cloud-pictogram  in uw Windows-taakbalk of macOS-menu).

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Afmelden.

Het menu Account met opties zoals Voorkeuren, Afmelden en het aantal maandelijkse generatieve tegoeden voor generatieve AI-functies.
    Je bent afgemeld bij je account.

Ziet je scherm er anders uit?

Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Meld u weer aan bij uw Creative Cloud-account.

4. Als je niet de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app gebruikt, wordt je gevraagd een update uit te voeren. Selecteer Bijwerken.

Controleer je betalingsgegevens

1. Selecteer Facturering en betaling bewerken.

Facturerings- en betalingsgegevens bewerken
    Het venster om nieuwe betalingsgegevens toe te voegen of toegevoegde gegevens te bewerken wordt geopend.

2. Selecteer Nieuwe toevoegen of Bewerken.

Betalingsgegevens bewerken
    Je kunt meerdere betalingsgegevens toevoegen aan je account.

3. Controleer of je betalingsgegevens, factuuradres en telefoonnummer juist zijn. Hulp bij het bijwerken van je factuurgegevens.

Gebruik je een bedrijfscreditcard? Zorg dat je altijd de naam en het factuuradres van de kaarthouder opgeeft, niet die van jezelf. Controleer de naam en het factuuradres bij de kaarthouder of de boekhoudafdeling.

Als je een Engelstalig lidmaatschap hebt aangeschaft, moet je ervoor zorgen dat de standaardtaal in de Creative Cloud desktop-app is ingesteld op Engels (Internationaal).

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het Creative Cloud-pictogram  in de Windows-taakbalk of macOS-menubalk).

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Het menu Account met opties zoals Voorkeuren, Afmelden en het aantal maandelijkse generatieve tegoeden voor generatieve AI-functies.
    Het venster Voorkeuren wordt geopend.

Ziet je scherm er anders uit?

Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer Apps in de linkerzijbalk.

4. Zorg ervoor dat Engels (internationaal) is geselecteerd bij Standaardtaal voor installatie en selecteer Gereed.

Het tabblad Apps in het venster Voorkeuren met details zoals installatielocatie en standaardtaal voor installatie.
    Je hebt de standaardtaal voor installatie voor je Creative Cloud-apps gewijzigd. Je kunt ook de instellingen Installatielocatie en Automatische updates wijzigen.

Een onnauwkeurige computersysteemklok kan problemen met activering veroorzaken. Controleer of de systeemklok van de computer is ingesteld op de juiste datum en tijd.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online