Gezichtsherkenning start niet automatisch voor catalogi die zijn geconverteerd vanuit Photoshop Elements 7

Probleem

Gezichtsherkenning start niet automatisch voor een Photoshop Elements 7-catalogus wanneer u deze converteert naar een Photoshop Elements 14-catalogus.

Tussenoplossingen

Probeer eerst Tussenoplossing 1. Probeer Tussenoplossing 2 als dit niet werkt.

Tussenoplossing 1

1. Ga naar de mediaweergave en dubbelklik op een afbeelding om deze weer te geven in de bewerkingsweergave voor झéén afbeelding.

2. Klik in het deelvenster Opties op Gezicht markeren.

3. Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd de analyse te starten.

Klik op Ja. Gezichtsherkenning wordt uitgevoerd op de geselecteerde afbeelding.

4. Wacht nadat de afbeelding is geanalyseerd totdat gezichtsherkenning wordt uitgevoerd op de resterende afbeeldingen. Voer geen andere taken uit in Elements Organizer.

Als gezichtsherkenning niet start, start u Elements Organizer opnieuw op en wacht u tot gezichtsherkenning wordt uitgevoerd.

U kunt controleren of gezichtsherkenning is gestart door de voortgang te bekijken op de statusbalk in Elements Organizer.

Opmerking:

Als gezichtsherkenning na deze stappen nog steeds niet start, voer dan Tijdelijke oplossing 2 uit zoals uitgelegd in de volgende sectie.

Tussenoplossing 2

1. Download en installeer een Photoshop Elements 13- of Photoshop Elements 12-product.

2. Open Photoshop Elements 13 of Photoshop Elements 12.

3. Converteer uw Photoshop Elements 7-catalogus naar een Photoshop Elements 13- of Photoshop Elements 12-catalogus.

Klik op deze link voor meer informatie over het converteren van catalogi.

4. Converteer uw Photoshop Elements 13- of Photoshop Elements 12-catalogus (die u in de vorige stap hebt gemaakt) naar een Photoshop Elements 14-catalogus.

Klik op deze link voor meer informatie over het converteren van catalogi.

5. Volg daarna de stappen zoals uitgelegd in Tussenoplossing 1. Open als eerste de mediaweergave en dubbelklik op een bestand om het te openen in de bewerkingsweergave voor झéén afbeelding.