Leer hoe u foto's kunt delen op Flickr met Elements Organizer.

Registreer uzelf bij de online service voordat u deze functie gebruikt.

  1. Selecteer in de weergave Media de foto's die u wilt delen.

  2. Voer een van de volgende handelingen uit:

    • Selecteer Delen > Flickr
    • (Elements 12) Selecteer Delen > Twitter
  3. Voer uw aanmeldingsgegevens in.

  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw foto's te uploaden naar de site.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid