Lær om vores refusionspolitikker og nogle af de vigtigste forskelle mellem årlige og månedlige abonnementer.

Månedlige abonnementer

Vores vilkår

• Tjenesten begynder, så snart din første betaling er behandlet. Du bliver opkrævet den oplyste pris på købstidspunktet, hver måned, indtil du vælger at annullere.
  • Dit månedlige gebyr kan blive ændret, men vi giver dig altid besked på forhånd.

Du kan læse mere om abonnementsvilkårene i Abonnementsvilkår.

Annullering af dit månedlige abonnement

Inden for 14 dage efter din bestilling

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Efter 14 dage

Såfremt du annullerer efter 14 dage, kan din betaling ikke refunderes, og din tjeneste vil fortsætte indtil slutningen af den pågældende måneds faktureringsperiode.

Annulleringer kan foretages når som helst på siden Administrer konto eller ved at kontakte os i dit område.

Hvad sker der med dine medlemskabsfordele, efter du har annulleret dit abonnement?

Hvis du beslutter at annullere dit betalte abonnement, konverteres din konto til et omkostningsfrit medlemskab. Du kan logge på Creative Cloud-computerprogrammet med det samme Adobe ID og den samme adgangskode og få adgang til alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit omkostningsfri Creative Cloud-medlemskab?

Med et omkostningsfrit medlemskab kan du også fortsat have adgang til dine filer i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet, dog betinget af lagergrænsen på 2 GB.

Bemærk:

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Årsabonnementer

Vores vilkår

• For alle Creative Cloud-årsabonnementer gælder, at tjenesten starter, så snart din betaling er behandlet.
  • Fornyelsespriserne kan ændres, men vi vil altid varsle dig på forhånd.
  • Din kontrakt bliver automatisk fornyet.
  • Du kan annullere dit abonnement på siden Administrer konto eller ved at kontakte os i dit område.

Du kan læse mere om abonnementsvilkårene i Abonnementsvilkår.

Annullering af dit årsabonnement (månedlig betaling)

Inden for 14 dage efter din bestilling

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Efter 14 dage

Hvis du annullerer efter 14 dage, opkræves et gebyr for opsigelse før tid. Gebyret udgør 50 % af den resterende saldo i din kontrakt. Hvis du for eksempel har 5 måneder tilbage af din kontrakt, når du annullerer, og du betaler 200 kroner om måneden, skal du betale 50 % af restsaldoen på 1000 kroner = 500 kroner i gebyr for opsigelse før tid.

Annulleringer kan foretages når som helst på siden Administrer konto eller ved at kontakte os i dit område.

Hvad sker der med dine medlemskabsfordele, efter du har annulleret dit abonnement?

Hvis du beslutter at annullere dit betalte abonnement, konverteres din konto til et omkostningsfrit medlemskab. Du kan logge på Creative Cloud-computerprogrammet med det samme Adobe ID og den samme adgangskode og få adgang til alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit omkostningsfri Creative Cloud-medlemskab?

Med et omkostningsfrit medlemskab kan du også fortsat have adgang til dine filer i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet, dog betinget af lagergrænsen på 2 GB.

Bemærk:

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Annullering af dit årsabonnement (forudbetalt)

Inden for 14 dage efter din bestilling

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Efter 14 dage

Hvis du annullerer efter 14 dage, kan din betaling ikke refunderes, og din tjeneste vil fortsætte indtil slutningen af aftaleperioden.

Annulleringer kan foretages når som helst på siden Administrer konto eller ved at kontakte os i dit område.

Hvad sker der med dine medlemskabsfordele, efter du har annulleret dit abonnement?

Hvis du beslutter at annullere dit betalte abonnement, konverteres din konto til et omkostningsfrit medlemskab. Du kan logge på Creative Cloud-computerprogrammet med det samme Adobe ID og den samme adgangskode og få adgang til alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit omkostningsfri Creative Cloud-medlemskab?

Med et omkostningsfrit medlemskab kan du også fortsat have adgang til dine filer i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet, dog betinget af lagergrænsen på 2 GB.

Bemærk:

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Fravalg af automatisk fornyelse

I løbet af de 12 måneder, som dit medlemskab løber, kan du når som helst opsige på siden Administrer konto eller ved at kontakte os i dit område.