Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Kan jeg få XD gratis?

Ja! Alle kan få XD gratis som en del af Startabonnementet. Abonnementet inkluderer Adobe XD, 2 GB cloud-lager, Adobe Fonts (basissamling) og op til 1 aktiv delt design og 1 aktiv delt prototype. Få XD gratis her.

Startabonnementet tilbydes også til alle, der i forvejen har et Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. Hvis du er en bruger af Creative Cloud for teams eller Creative Cloud til virksomheder, og du mangler Creative Cloud-programmet til computeren, skal du bede din it-administrator om at få XD via Creative Cloud Packager.

Hvordan downloader og installerer jeg Adobe XD?

Du kan downloade Adobe XD fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere XD?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Plugins og integrationer

Hvilke versioner af XD understøtter installation og udvikling af plugins?

Plugin-installation og -udvikling understøttes fra XD version 13.0.

Er plugins gratis?

Ja, i øjeblikket er det gratis at bruge plugins.

Hvordan laver jeg et plugin?

Åbn XD-menuen, vælg Plugins > Udvikling Opret et plugin. Dette åbner Adobe I/O-udviklingskonsollen.

Du kan læse mere om, hvordan du opbygger, tester og indsender plugins, så de vises i programmet, i dokumentationen til Adobe XD-udviklere.

Hvordan downloader og installerer jeg plugins?

Du kan læse om, hvordan du downloader og installer plugins, i Oprettelse og administration af plugins.

Hvorfor kan jeg ikke installere mine plugins?

Hvis du har problemer med installationen, kan du bruge funktionen Support i pluginet for at komme i kontakt med pluginets udvikler.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer jeg fra startabonnementet til et betalt abonnement?

Du kan opgradere XD på denne side.

Du kan også opgradere abonnementet i XD ved at klikke på Hjælp > Opgrader XD. Dette åbner en side, hvor du kan læse om de forskellige typer abonnementer, inden du vælger det rigtige abonnement.

Jeg bruger i øjeblikket en prøveversion af Adobe XD. Hvordan får jeg startabonnementet?

Du kan opdatere XD i Creative Cloud-programmet på computeren eller i XD ved at klikke på Hjælp > Opdateringer. Når du opdaterer, konverteres dit prøveabonnement automatisk til gratis startabonnement på Adobe XD, så du vil fortsat have adgang til XD, når prøveabonnementet udløber.

Hvis du har udgivet links til en eller flere prototype- eller designspecifikationer i løbet af prøveabonnementet, har du stadig adgang til disse links efter opdateringen af XD. Det er dog nødvendigt at administrere linksene eller opgradere abonnementet, hvis du vil udgive nye links.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer og min adgang til Adobe XD?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til de fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, alle de filer, du har gemt på enheden, og alle de links, du har udgivet.

Du skifter automatisk til startabonnement, som inkluderer Adobe XD. Bemærk dog, at du ikke længere vil have mulighed for at oprette et ubegrænset antal links til prototype- og designspecifikationer. Du mister desuden adgang til dine andre apps og de fleste tjenester, og cloud-lageret reduceres til 2 GB.

Læs mere om, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige problemer

Hvilke operativsystemer understøtter XD?

Listen over understøttede operativsystemer findes i artiklen om systemkrav.

Hvorfor jeg en fejlmeddelelse, når jeg forsøger at bruge funktionen Del online?

Det kunne have forskellige årsager. Få tips til fejlfinding af forskellige fejlmeddelelser, når du bruger Del online.

Hvorfor kan jeg ikke opdatere eller udgive mine designspecifikationer?

Der kan være flere faktorer, der forhindrer opdatering eller udgivelse af designspecifikationer. Du finder flere oplysninger under Løsning af kendte problemer med designspecifikationer.

Hvorfor blev mine filer ikke importeret?

Filimport til Adobe XD mislykkes normalt af én af fire grunde:

• Filformat, der ikke er understøttet
  • SVG-filer med egenskaber, der ikke understøttes
  • Meget store SVG-filer
  • Meget store billeder

Få trinvise anvisninger til løsning af problemer med import for hvert scenarie.

Hvorfor blev min filer ikke eksporteret?

Filen kunne være for stor, eller destinationsmappen kunne være låst. Læs mere om løsning af problemer med eksport.

Fællesskab

Deltag i samtalen.