Lær om fordelene ved cloud-dokumenter, hvordan de adskiller sig fra Creative Cloud Libraries og synkroniserede filer, og hvor du kan finde flere oplysninger om brug af cloud-dokumenter.

Hvad er cloud-dokumenter?

Cloud-dokumenter er filer, der er integreret i skyen, og som du kan åbne og redigere i kompatible apps. Med cloud-dokumenter opdateres dit arbejde altid på tværs af enhver enhed, uanset hvor du er.

Du kan arbejde med cloud-dokumenter i følgende Creative Cloud-apps:

Adobe XD    |     Adobe Photoshop    |    Adobe Fresco     |   Adobe Aero

Fordele ved cloud-dokumenter

Access your files across device

Få adgang til filer på tværs af enheder
Gem dit kreative arbejde som et cloud-dokument, og få adgang til det på dit skrivebord, på din bærbare computer eller iPad. De er i skyen, uanset hvor du arbejder.

Edit a secure or password protected PDF

Hold dine filer opdateret
Hold dit arbejde opdateret med den praktiske funktion til automatisk lagring. Det er slut med at miste arbejde, der ikke er gemt. Og du kan fortsætte fra det sted, du slap, på enhver enhed.

Work seamlessly across products

Få adgang til dokumenter fra forskellige apps
Gem tegninger som cloud-dokumenter i Photoshop, og rediger dem i Adobe Fresco. Eller omvendt. Der er ingen grænser for dine dokumenter eller din kreativitet.

versions

Find tidligere versioner
Se og åbn nemt enhver version af dit cloud-dokument. Automatisk lagring sikrer, at tidligere versioner er lige ved hånden.

artboard_20

Arbejd offline
Åbn en fil, du vil arbejde på senere offline, på din enhed. Din offlineversion synkroniseres automatisk, når du opretter forbindelse igen.

Retain high quality

Bevar høj kvalitet
Gem dine dokumenter i fuld kvalitet. Bekvemmelighed og kvalitet – du får begge dele med cloud-dokumenter.

Forskel mellem cloud-dokumenter og andre Creative Cloud-filer

Din Creative Cloud-plan inkluderer forskellige typer cloud-lagring – cloud-dokumenter, biblioteker og Creative Cloud-filer (synkroniserede filer). Disse har forskellige anvendelser og fordele.

Cloud-dokumenter

Cloud-dokumenter

Med cloud-dokumenter opdateres dit arbejde altid, uanset hvor du er, og gemmes automatisk i skyen i baggrunden. Med det delte format for Photoshop, Photoshop på iPad og Adobe Fresco kan du problemfrit skifte mellem dem. Du kan også samarbejde i realtid i XD-cloud-dokumenter. Du kan administrere dine cloud-dokumenter direkte på din apps startskærm eller på Creative Cloud-webstedet.

Creative Cloud Libraries

Biblioteker

Biblioteker giver dig mulighed for at samle og dele designelementer – grafik, billeder, tegntypografier, pensler og farvepaletter – der er specifikke for et projekt eller en kunde. Få adgang til disse aktiver i dine foretrukne Creative Cloud-apps .Biblioteker sikrer, at du og dit team bruger de samme elementer på tværs af dokumenter og projekter.

Synkroniserede filer

Creative Cloud-filer (synkroniserede filer)

Creative Cloud-filer gemmes i skyen og er tilgængelige fra enhver tilsluttet enhed. De ændringer, du foretager, synkroniseres automatisk. Du administrerer Creative Cloud-filer på Creative Cloud-webstedet og kan endda uploade andre filer, der er relateret til et projekt, så alle dine aktiver er samlet. (Adobe Fresco og Adobe Aero understøtter ikke Creative Cloud-filer).