Du kan nemt ændre adgangskode eller kontaktoplysninger, opdatere betalingskort, ændre e-mailadressen til dit Adobe ID, ændre kontoindstillinger og meget mere.

Kom i gang

Velkommen til Adobe!

Et Adobe ID er en måde at gøre din brug af Adobes programmer og tjenester både sikker og personlig. De produkter, du køber, dit medlemskab samt dine opdateringer og prøveversioner af Adobes programmer og tjenester administreres alt sammen via dit Adobe ID. Med dit Adobe ID kan du desuden registrere dine produkter, spore bestillinger, kontakte supportafdelingen og deltage i Adobes fora og begivenheder.

Dit Adobe ID er nemt at huske. Det er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste. Hvis du har oprettet din Adobe ID-konto via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google), er dit Adobe ID det samme som e-mailadressen, der er tilknyttet den pågældende konto.

Bemærk:

Har du problemer med at logge på, eller har du glemt dit Adobe ID eller adgangskoden? Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login.

Opret et Adobe ID

Hvis du ikke allerede har et Adobe ID, skal du oprette et. Sådan gør du:

1. Gå til Adobe-konti og klik på Få et Adobe ID.

Skærmen Log på
  2. Følg anvisningerne online. Den e-mailadresse, der angives under tilmeldingen, bliver dit Adobe ID, så du skal anvende en, der er nem at huske. Klik på Tilmeld dig.

sign-up

Du kan nu begynde at administrere din Adobe ID-konto.

3. Nu kan du logge ind på din konto når som helst via navigationslinjen på Adobe.com-siderne. Dette gør du ved at gå til www.adobe.com og klik på Log på. Linket til at logge på findes øverst på navigationslinjen på de fleste sider.

Bemærk:

Vil teksten i Log på-felterne ikke forsvinde? Du skal blot klikke i felterne og begynde at indtaste.

Bemærk:

Du kan også bruge en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google) til at oprette og logge på din Adobe ID-konto. Du kan finde flere oplysninger i Log på med en konto til et socialt netværk.

Benyt din Adobe ID-konto

Du kan logge på din Adobe ID-konto på en af følgende måder:

• Klik på Administrer konto i menuen Profil i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
manage-account

Opdatering af kreditkort- og faktureringsoplysninger

Du kan se, hvordan du opdaterer dine kreditkort- og faktureringsoplysninger, i Opdatering af kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Administration af din Adobe ID-konto

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Brug fanerne øverst på siden til at gennemse dine abonnementer og produkter, ændre e-mailadresse, kontaktoplysninger og adgangskode eller opdatere dit navn, andre profiloplysninger og kommunikationsindstillingerne.

Siden Administrer konto

Vælg et af punkterne nedenfor for at få en trinvis vejledning.

Ændring eller nulstilling af adgangskoden

Du kan se, hvordan du ændrer, nulstiller eller opdaterer din Adobe ID-adgangskode, i Ændring eller nulstilling af adgangskoden.

Redigering af den e-mailadresse, der er knyttet til Adobe ID

Du kan ændre, hvilken e-mail der bruges til dit Adobe ID. Følg nedenstående trin for at ændre e-mailadresse til kontoen:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Konto på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

Siden E-mailadresse
  3. I afsnittet Adobe ID indtaster du en ny e-mailadresse, som du vil knytte til dit Adobe ID. Du kan også angive en alternativ e-mailadresse. I feltet Alternativ e-mail skal du klikke på Gem.

Adobe sender en e-mail til dig, så du kan bekræfte ændringen. (Hvis ikke du modtager e-mailen, skal du gå til afsnittet Jeg har ikke modtaget nogen e-mail fra Adobe som forventet.)

Vises meddelelsen "Dine kontoændringer kunne ikke gemmes"?

Der vises følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at ændre e-mailadressen til dit Adobe ID til en e-mailadresse, der er brugt tidligere:

Dine ændringer i kontoen kunne ikke gemmes.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan fejlen rettes i Ret fejlen "Dine ændringer i kontoen kunne ikke gemmes", der opstår, når du ændrer e-mailadressen til dit Adobe ID.

Tilknyt et telefonnummer for at gendanne kontoen

Du kan bruge din telefon til at nulstille adgangskoden til kontoen. Følg disse trin for at tilføje dit telefonnummer til kontogendannelse:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Klik på Administrer i sektionen Kontogendannelse.

Kontogendannelse
  4. Klik på Tilføj i afsnittet for Gendannelse via telefon.

Telefongendannelse
  5. Indtast telefonnummeret, og klik på Send mig en sms.

Tilføj telefonnummer
  6. Indtast den sekscifrede SMS-kode, som du har modtaget på telefonen. Klik på Bekræft.

Verificering af telefonnummer

Opdater adresse eller telefonnummer

Du kan ændre, hvilken e-mailadresse og hvilket telefonnummer, der er knyttet til din Adobe ID-konto. Sådan gør du:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Kommunikation på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Du kan ændre telefonnummeret eller adressen ved at klikke på Rediger.

Siden Kommunikation
  4. Foretag ændringerne i pop op-vinduet, og klik derefter på Gem.

Bemærk:

Hvis du ønsker at ændre det land, som er tilknyttet dit Adobe ID, kan du gå til afsnittet Knyt et andet land til dit Adobe ID.

Brug totrinsgodkendelse for at styrke sikkerheden på kontoen

Totrinsgodkendelse føjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto. Med totrinsgodkendelse kræves der en bekræftelseskode ved login ud over adgangskoden til din Adobe ID-konto. Du kan vælge at modtage denne kode på dit mobiltelefonnummer eller på den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.

Bemærk:

Du skal angive et mobiltelefonnummer for at aktivere totrinsgodkendelse.

Totrinsgodkendelse er valgfrit, men det anbefales for at styrke sikkerheden på din Adobe ID-konto. Du kan deaktivere totrinsgodkendelse når som helst, efter du har aktiveret det.

Aktivering af totrinsgodkendelse

Følg disse trin for at aktivere totrinsgodkendelse:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

Siden Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger
  3. I afsnittet Totrinsgodkendelse skal du klikke på Administrer.

Klik på Administrer
  4. På skærmen Totrinsgodkendelse skal du klikke på Aktivér nu.

Klik på Aktivér nu

Du bliver bedt om at tilføje et nyt mobiltelefonnummer eller bekræfte dit eksisterende nummer.

Hvis der ikke allerede er knyttet et mobiltelefonnummer til din konto

Hvis der ikke allerede er knyttet et mobiltelefonnummer til din konto, bliver du bedt om at tilføje et.

Indtast telefonnummer
    1. Vælg dit land fra rullelisten.
    Vælg land

Landekoden bliver automatisk vist, når du har valgt land.

Country code

2. Indtast mobiltelefonnummeret, og klik på Næste.

Indtast telefonnummer

Bemærk:

Du skal ikke indtaste bindestreger og mellemrum, når du indtaster mobiltelefonnummeret. Systemet tilføjer selv de nødvendige bindestreger eller mellemrum i henhold til det valgte land.

Hvis der allerede er knyttet et mobiltelefonnummer til din konto

Hvis der allerede er knyttet et mobiltelefonnummer til din konto, vises dette nummer. Du kan ændre nummeret, hvis det er nødvendigt.

Bekræft, at nummeret er korrekt, og klik så på Næste.

Bekræft telefonnummer

Bemærk:

Hvis du ændrer nummeret, bliver det nye nummer knyttet til din konto, og det gamle nummer bliver fjernet.

5. Du bliver bedt om at indtaste den bekræftelseskode, der bliver sendt til din mobiltelefon. Indtast den bekræftelseskode, som du modtager på telefonen. Klik derefter på Bekræft.

Indtast kode

Bemærk:

Har du ikke modtaget koden? Vent et par minutter. Det kan godt tage lidt tid, før sms-beskeden bliver leveret. Hvis du stadig ikke modtager koden, skal du vælge Start forfra for at generere en ny kode.

6. Der vises en meddelelse med bekræftelse på, at du har aktiveret totrinsgodkendelse for din konto.

Når du logger på, bliver du bedt om at indtaste den bekræftelseskode, der bliver sendt til din mobiltelefon, ud over din Adobe ID-adgangskode.

Brug totrinsgodkendelse til at logge på

Du finder flere oplysninger om at indtaste koden, når du logger på, og problemløsning i Totrinsgodkendelse: Sådan holder du din konto beskyttet.

Deaktivering af totrinsgodkendelse

Følg disse trin for at deaktivere totrinsgodkendelse:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

Siden Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger
  3. På skærmen Totrinsgodkendelse skal du klikke på Deaktiver.

Deaktivering af totrinsgodkendelse
  4. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil deaktivere totrinsgodkendelse.

Klik på Deaktiver

Bekræft deaktivering

Totrinsgodkendelse bliver deaktiveret for din konto. Du bliver ikke bedt om en bekræftelseskode, når du logger på.

Du kan genaktivere totrinsgodkendelse når som helst, som det er beskrevet i Aktivering af totrinsgodkendelse.

Redigering af din personlige profil

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Profil på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Rediger dit profilnavn, dit navn i foraene i Adobe Community eller navnet på dit firma, og klik på Gem.

4. Klik på Overfør dit foto, og find og vælg et nyt foto for at overføre et nyt profilfoto.

Siden Profil

Opdater kommunikationsindstillingerne

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Kommunikation på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Markér de relevante afkrydsningsfelter, og klik på Gem.

Siden Kommunikation

Fjern adgang til apps fra tredjepart

Hvis du har givet programmer fra tredjepart adgang til dine Adobe ID-kontooplysninger, såsom e-mailadresse og Creative Cloud-filer, kan du fjerne deres adgang. Benyt denne fremgangsmåde:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. I afsnittet Sikkerhed og privatliv skal du finde Tilknyttede programmer og klikke på Administrer.

Tilsluttede apps

Der vises en liste over tilsluttede programmer.

3. Find et program, der ikke længere skal have adgang, og klik på Administrer.

Liste over tilsluttede programmer
  4. Klik på Fjern autorisering.

Autoriseringen fjernes
  5. Der vises et pop op-vindue, som beder dig om at bekræfte valget om at fjerne autoriseringen. Klik på Fjern autorisering igen, for at bekræfte.

6. Gentag trin 3-5 for hvert program, som ikke længere skal have adgang til dine kontooplysninger hos Adobe.

Sådan kontakter du os, hvis du har spørgsmål vedrørende din konto

Hvis du stadig har brug for hjælp til din Adobe ID-konto, er du velkommen til at kontakte os:

1. Kontrollér, at du er logget på din Adobe ID-konto online, og at cookies er aktiveret i browseren.

2. Find siden Kontakt os.

3. Vælg en af kontaktmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke længere adgang til den e-mailadresse, jeg brugte ved tilmeldingen