Ongelma: Acrobat ei saanut yhteyttä DDE-palvelimeen

Useiden tiedostojen liittäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi Acrobatissa aiheuttaa virheen ”Acrobat ei saanut yhteyttä DDE-palvelimeen”.

lp292_2013-11-04122547

Ratkaisu

Ratkaise ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Ratkaisu 1:

Huomautus:

On suositeltavaa tehdä Windowsin rekisteristä varmuuskopio ennen kuin siihen tehdään muutoksia.

1. Avaa Windowsin rekisterieditori.

1. Valitse Käynnistä > Suorita.
    2. Kirjoita Avaa-kenttään Regedit ja valitse OK.
  2. Siirry seuraavan rekisteriavaimen kohdalle:
        HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\shell\open\ddeexec\application

3. Tee varmuuskopio: napsauta Sovellus-avainta hiiren kakkospainikkeella ja vie se työpöydälle.

4. Muuta avain ”AcroviewA18” muotoon ”AcroviewR18”.

(A:n ja R:n arvo riippuu asennetusta Acrobat-versiosta. Esimerkiksi Acrobat 2018 -version avain on A18.)

5. Sulje rekisterieditori ja Acrobat.

Käynnistä Acrobat uudelleen nähdäksesi, ratkesiko ongelma. Mikäli ei, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2:

1. Tarkista, onko tietokoneelle asennettu virustorjuntaohjelma.

2. Jos on, poista se käytöstä. Tarkista, ratkesiko ongelma.

3. Päivitä Acrobat uusimpaan versioon ja tarkista, ratkesiko ongelma.

Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobatista, valitse Ohje > Etsi päivityksiä. Lataa ja asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.