Mac-käyttäjät:

Jos käytät Mac OS -käyttöjärjestelmää, katso Adobe Readerin vanhemman version asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Lataa ja asenna Adobe Reader -ohjelma Windows-käyttöjärjestelmään noudattamalla alla olevia ohjeita.

Solid State Networks: Adoben käyttöoikeuksiin ladataan tekniikkaa Solid State Networksilta, joka sijaitsee Phoenixissa Arizonassa. Jos haluat lisätietoa Solid State Networksista ja sen tuotteista, napsauta tästä.

Järjestelmävaatimukset

Tarkista ennen asentamista, että järjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Explorer: Readerin lataaminen ja asentaminen

Asenna Reader käyttämällä Internet Exploreria näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Huomautus:

Jos käytössäsi on Windows 7 tai uudempi, asenna Readerin viimeisin versio. Vaiheittaiset ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Reader DC:n asentaminen | Windows.

3. Valitse käyttöjärjestelmä, kieli ja Reader-versio, jonka haluat asentaa. Valitse sitten Lataa nyt.

4. Kun Tiedostojen lataaminen - Suojausvaroitus -ikkuna tulee näkyviin, valitse Suorita.

Valitse Suorita

5. Kun Internet Explorer - Suojausvaroitus -ikkuna tulee näkyviin, valitse Suorita.

Valitse Suorita

Huomaa:
    Reader-asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.
  6. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Valitse Valmis

Firefox: Readerin lataaminen ja asentaminen

Asenna Reader käyttämällä Mozilla Firefoxia näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Huomautus:

Jos käytössäsi on Windows 7 tai uudempi, asenna Readerin viimeisin versio. Vaiheittaiset ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Reader DC:n asentaminen | Windows.

3. Valitse käyttöjärjestelmä, kieli ja Reader-versio, jonka haluat asentaa. Valitse sitten Lataa nyt.

4. Kun näkyviin tulee valintaikkuna, napsauta Tallenna tiedosto.

Valitse Tallenna tiedosto
  5. Kun latausikkuna tulee näkyviin, kaksoisnapsauta Readerin .exe-tiedostoa.

Huomaa: Jos latausikkunaa ei näy, muut sovellukset tai ikkunat saattavat piilottaa sen näkyvistä.

Kaksoisnapsauta .exe-tiedostoa
  6.  Kun suoritettava tiedosto pyydetään avaamaan, napsauta OK.

Valitse OK

Huomaa:
     Reader-asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.
  7. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Valitse Valmis

Tarvitsetko vielä apua?

Katso vianmääritysohjeita artikkelista Acrobat Readerin lataamisen vianmääritys.

Tunnetut ongelmat ja tarkat vianmääritystiedot ovat kohdassa Adobe Readerin asennuksen vianmääritys | Windows.

Selvitä, onko muilla käyttäjillä samankaltaisia lataus- ja asennusongelmia käymällä Readerin käyttäjäfoorumeilla tai Deployment & Installation -foorumeilla AcrobatUsers.com-sivustossa. Kokeile vuorovaikutteista vianmääritystä postittamalla ongelma foorumeille. Kun kirjoitat foorumeille, kerro käytössä oleva käyttöjärjestelmä ja tuotteen versionumero.