Ongelma Outlook 2007 -version PDF-muunnoksessa Acrobat:n 11.10. julkaistun päivityksen jälkeen

Tämä ongelma koskee Acrobat:n ja Acrobat 2015:n lokakuun julkaisua.

Ongelma

PDFMaker ei toimi Outlook 2007 -versiossa. Valinta Muunna Adobe PDF -muotoon jumiutuu, kun sähköpostiviestiä muunnetaan PDF-muotoon.

Ratkaisu

Ongelma on korjattu Acrobat:n 3. marraskuuta 2016 julkaistussa korjaustiedostossa. Tätä päivitystä käytetään automaattisesti kaikissa nykyisissä Acrobat:n asennuksissa. Voit myös varmistaa, että sinulla on käytössä viimeisin korjausjulkaisu Acrobat- tai Reader:n kohdasta Ohje > Tarkista päivitykset .

Tarkat tiedot julkaisusta: Julkaisutiedot | Adobe Acrobat, Acrobat Reader | Päivitys, 3. marraskuuta 2016