Acrobat Pro, Acrobat Pro Extended ja Acrobat 3D (versio 8): Voit tulostaa värillisen PDF-tiedoston harmaan eri sävyinä (tätä kutsutaan harmaasävyksi tai yhdistelmäharmaaksi). Windows-versioissa voit lisäksi valita haluatko tulostaa kaikki ei-valkoiset värit tasaisena mustana harmaan eri sävyjen sijaan.

Reader ja Acrobat Standard: Readerissä ja Acrobat Standardissa ei ole mustavalkotulostusmahdollisuutta. Monissa väritulostimisissa on kuitenkin tämä vaihtoehto Ominaisuudet-ikkunassa (avautuu Tulosta-valintaikkunasta).

Värillisen asiakirjan tulostaminen harmaasävyisenä (Acrobat Pro, Pro Extended, ja 3D versio 8)

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Valitse Lisäasetukset-painike Tulosta-valintaikkunan alaosasta.

Lisäasetusten tulostuksen valintaikkuna
  3. Valitse Yhdistelmäharmaa Väri-valikosta.

4. Valitse OK.
  5. Valitse Tulosta-valintaikkunasta OK tai Tulosta.

Värillisen asiakirjan tulostaminen mustavalkoisena (vain Acrobat Pro, Pro Extended ja 3D versio 8 | vain Windows)

Windowsissa voit tulostaa PDF-tiedoston kaikki ei-valkoiset värit mustana, jolloin tuloksena on yksinkertainen monokromaattinen tuloste.Tulostaminen mustavalkoisena sopii erityisesti sellaisten PDF-tiedostojen tulostamiseen, jotka sisältävät vain tekstiä tai teknisiä piirustuksia, joissa on vaaleita viivoja.

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Valitse Tulosta värit mustana. Värit tulostetaan tasaisen mustana eikä harmaan eri sävyinä.

Valitse Tulosta värit mustana

Huomautus: Jos valintaruutu on himmennetty, napsauta Lisäasetukset-painiketta. Varmista, että Acrobat-oletus on valittu Tulostuksen lisäasetukset -valintaikkunan Asetukset-valikosta.

3. Tulosta valitsemalla OK.