Voit tulostaa PDF-tiedoston useita sivuja yhdelle paperiarkille. Useiden sivujen tulostamista arkille kutsutaan myös n-up-tulostukseksi (esimerkiksi 2-up tai 6-up). Voit määrittää sen, kuinka sivut järjestetään: joko vaakasuunnassa sivulla tai pystysarakkeisiin.

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Valitse Sivun skaalaus -ponnahdusvalikosta Useita sivuja arkille.

3. Valitse sivujen määrä Sivuja arkilla -ponnahdusvalikosta.

4. Valitse Sivujärjestys-ponnahdusvalikosta joko Vaakasuuntainen, Vaakasuuntainen käänteinen, Pystysuuntainen tai Pystysuuntainen käänteinen:

Tulosta Sivujärjestys -valikko
    Tulostusjärjestys
  5. Napsauta OK tai Tulosta.