Julisteiden ja banderollien tulostaminen Acrobatilla

Voit tulostaa suuren dokumentin, kuten julisteen, jakamalla sivun useiksi arkeiksi (eli "osittamalla" sen). Ositusasetus laskee, kuinka monta arkkia tarvitaan. Voit säätää alkuperäisen kuvan tai julisteen kokoa paperin mukaan ja määrittää, miten paljon ruudut menevät limittäin. Tämän jälkeen voit yhdistellä ruudut.

1. Valitse Acrobatissa tai Acrobat Readerissa hampurilaisvalikko (Windows) tai Tiedosto-valikko (macOS) > Tulosta.

2. Valitse Juliste Tulosta-valintaikkunan Sivun koko ja käsittely -osiossa.

3. Määritä seuraavat asetukset tarvittaessa:

• Ruudun skaalaus –Skaalaa sivut määrittämäsi asetuksen mukaan.
    • Limitys –Määrittää, miten paljon vierekkäiset ruudut menevät limittäin.
    • Leikkausmerkit –Lisää apumerkit jokaiselle sivulle limityksen rajaamiseksi.
    • Tarrat –Lisää tiedostonimen ja sivunumeron jokaiseen ”ruutuun”.
    • Ruutu vain suuret sivut –Osittaa vain ne sivut, jotka ovat suurempia kuin paperiarkki.

4. Valitse Tulosta.