Letter-kokoisen asiakirjan skannaaminen tuottaa legal-kokoisen PDF-tiedoston

Kun letter-kokoinen (8,5 x 11 tuumaa) asiakirja skannataan Acrobatin avulla, tuloksena on legal-kokoinen (8,5 x 14 tuumaa) PDF-tiedosto.

Ratkaisu: Valitse oikea koko skannerin asetuksista

1. Valitse Acrobatissa Tiedosto > Luo > PDF skannerista > Mukautettu skannaus.
  2. Napsauta Asetukset-painiketta skannerin nimen oikealla puolella.
  3. Valitse Skannerin asetukset -valintaikkunan ponnahdusvalikosta Näytä skannerin oma käyttöliittymä.

4. Valitse skannerin käyttöliittymästä oikea paperin koko:

Windows: Valitse Sivun koko -ponnahdusvalikosta Letter.

Windows: Sivun koko -ponnahdusvalikko

Mac OS: Valitse Sivut-ponnahdusvalikosta Letter.

Mac OS: Sivun koko -ponnahdusvalikko

Huomautus:

Jotkin skannerit eivät ilmoita tuettuja kokoja Acrobatille, kun Piilota skannerin oma käyttöliittymä -asetus on valittuna Acrobatin Skannerin asetuksissa. Vaihda tässä tapauksessa Käyttöliittymä-asetukseksi Näytä skannerin oma käyttöliittymä ja valitse sivun koko skanneriohjelmasta.

Lisätietoja

Skannerin oma käyttöliittymä ei ole käytettävissä WIA-ohjainten kanssa. Ota skannerin oma käyttöliittymä käyttöön lataamalla skannerin TWAIN-ohjaimet skannerin valmistajan verkkosivustolta. Kun TWAIN-ohjaimet asennetaan, skannerin asetukset, kuten DPI, väri ja paperi, otetaan käyttöön oletuksena.