Letter-kokoisen asiakirjan skannaaminen tuottaa legal-kokoisen PDF-tiedoston | HP | Acrobat

Letter-kokoisen asiakirjan skannaaminen tuottaa legal-kokoisen PDF-tiedoston

Kun letter-kokoinen (8,5 x 11 tuumaa) asiakirja skannataan Acrobatin avulla, tuloksena on legal-kokoinen (8,5 x 14 tuumaa) PDF-tiedosto.

Ratkaisu: Valitse oikea koko skannerin asetuksista

1. Valitse Acrobatissa Tiedosto > Luo > PDF skannerista > Mukautettu skannaus.
  2. Napsauta Asetukset-painiketta skannerin nimen oikealla puolella.
  3. Valitse Skannerin asetukset -valintaikkunan ponnahdusvalikosta Näytä skannerin oma käyttöliittymä.

4. Valitse skannerin käyttöliittymästä oikea paperin koko:

Windows: Valitse Sivun koko -ponnahdusvalikosta Letter.

Windows: Sivun koko -ponnahdusvalikko

Mac OS: Valitse Sivut-ponnahdusvalikosta Letter.

Mac OS: Sivun koko -ponnahdusvalikko

Huomautus:

Jotkin skannerit eivät ilmoita tuettuja kokoja Acrobatille, kun Piilota skannerin oma käyttöliittymä -asetus on valittuna Acrobatin Skannerin asetuksissa. Vaihda tässä tapauksessa Käyttöliittymä-asetukseksi Näytä skannerin oma käyttöliittymä ja valitse sivun koko skanneriohjelmasta.

Lisätietoja

Skannerin oma käyttöliittymä ei ole käytettävissä WIA-ohjainten kanssa. Ota skannerin oma käyttöliittymä käyttöön lataamalla skannerin TWAIN-ohjaimet skannerin valmistajan verkkosivustolta. Kun TWAIN-ohjaimet asennetaan, skannerin asetukset, kuten DPI, väri ja paperi, otetaan käyttöön oletuksena.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa