PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselua ei näytetä Windowsin Resurssienhallinnassa

PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselua ei näytetä Resurssienhallinnassa Acrobat Reader:n 9.2.2021 julkaistuun versioon päivittämisen jälkeen

PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselua ei näytetä Resurssienhallinnassa, vaikka Ota PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselu Windowsin Resurssienhallinnassa käyttöön -asetus on valittuna kohdassa Muokkaa > Oletusarvot > Yleinen.

Versio, jota ongelma koskee

• Acrobat Reader (Versio 2021.001.20135 | 9.2.2021 julkaistu versio)

Ratkaisu

Päivitä Acrobat ja Acrobat Reader. Uusin korjaustiedosto (21.001.20142) korjaa tämän ongelman. Jos haluat suorittaa päivityksen tuotteen sisältä, avaa Acrobat tai Acrobat Reader ja valitse Ohje > Tarkista päivitysten saatavuus.