Acrobat DC -asennuksen poistaminen Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ei onnistu Mac OS -käyttöjärjestelmässä

Jos olet asentanut Acrobat DC:n (huhtikuussa 2015 julkaistu versio) Mac OS -käyttöjärjestelmään Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla, sovelluksen Poista asennus -toiminto ei toimi.

Ratkaisu

Jos haluat poistaa Acrobat DC -asennuksen ja poistaa Acrobat DC -merkinnän sovelluksesta, toimi seuraavasti:

1. Poista Acrobat DC -asennus käyttämällä Acrobat Uninstaller -ohjelmaa (/Applications/Adobe Acrobat DC/Acrobat Uninstaller.app).

Acrobat Uninstaller
  2. Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sovelluspaneelista Acrobat DC:n kohdalta Poista asennus. Acrobat DC -merkintä poistetaan sovelluksesta.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennuksen poistotoiminto