Adobe suosittelee uusimpaan versioon päivittämistä tietoturvan ja vakauden parantamiseksi. Päivitykset voidaan asentaa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja uusimmasta versiosta on julkaisutiedoissa.

Huomautus:

Jos olet asentamassa Acrobat DC -tilausta tai -kokeiluversiota ja haluat säilyttää Acrobat XI -asennuksen tietokoneellasi, noudata seuraavia ohjeita sen jälkeen, kun olet asentanut Acrobat DC:n.

Adobe Acrobatin päivittäminen manuaalisesti

Voit päivittää Acrobatin uusimpaan julkaisuversioon manuaalisesti valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset.

Acrobatin päivittäminen manuaalisesti Windowsissa

1. Käynnistä Acrobat ja siirry kohtaan Ohje > Tarkista päivitykset.

Ohje > Tarkista päivitykset
  2. Jos päivitys on saatavilla, näkyviin tulee alla oleva valintaikkuna. Valitse Lataa.

Valitse Lataa
  3. Päivitys ladataan taustalla. Kun lataus on valmis, näyttöön voi tulla seuraava kehote, jossa pyydetään sulkemaan Acrobat. Sulje Acrobat ja valitse Yritä uudelleen.

Sulje käytössä oleva ohjelma ja yritä uudelleen

Huomautus:

Jos näet Käytönvalvonta-kehotteen, valitse Kyllä.

4. Kun päivitys on valmis, näkyviin tulee Päivitys onnistui -valintaikkuna. Valitse Sulje.

Päivitys onnistui

Acrobatin päivittäminen manuaalisesti Mac-järjestelmässä

1. Käynnistä Acrobat ja siirry kohtaan Ohje > Tarkista päivitykset.

Tarkista päivitykset
  2. Jos päivitys on saatavilla, näkyviin tulee alla oleva valintaikkuna. Aloita päivityksen asennus valitsemalla Kyllä.

Acrobatin päivitysohjelma
  3. Kun päivitys on valmis, näkyviin tulee Päivitys onnistui -valintaikkuna. Valitse OK.

Päivittäminen onnistui