Acrobat toimii lähes samoin Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä. Joitakin poikkeuksia mainitaan Ohjeessa. Muista myös seuraavat eroavaisuudet:

Yleisimmät näppäimistötoiminnot

Windows

Mac OS

Napsauta hiiren kakkospainikkeella

Control-osoita

Alt

Optio

Ctrl+[merkki]

Komento+[merkki]

Ctrl-napsauta

Optio-napsauta

Ctrl-vedä

Optio-vedä

Oma tietokone

[levyn nimi]

Järjestelmänhallinta

Finder

Avaa Oletusarvot-valintaikkuna

Voit avata Oletusarvot-valintaikkunan Mac OS -käyttöjärjestelmässä valitsemalla Acrobat Pro DC > Oletusarvot.

Sisäkkäisen luettelon laajentaminen

Kirjanmerkit ja vastaavat tiedot näkyvät toisinaan sisäkkäisinä luetteloina, joita voi laajentaa tai supistaa. Voit laajentaa luettelon Mac OS -käyttöjärjestelmässä napsauttamalla oikealle osoittavaa kolmiota kuvakkeen vasemmalla puolella. Voit tiivistää luettelon napsauttamalla alaspäin osoittavaa kolmiota. Jos haluat laajentaa tai supistaa monitasoisen luettelon kaikki tiedot, Optio-osoita kolmiota.