Adobe Bridge ja Bridge CC 2015 kaatuvat Mac OS X 10.11.x -käyttöjärjestelmässä (El Capitan)

Bridge ja Bridge CC 2015 kaatuvat kansioiden ja medioiden selaamisessa kahden näytön asetuksissa

Mac OS -käyttöjärjestelmäversioissa 10.11.0, 10.11.1, 10.11.2, 10.11.3 ja 10.11.6 Adobe Bridge ja Bridge CC 2015 kaatuvat toistuvasti, kun selataan kansioita ja mediasisältöä.

Ongelma ilmenee vain, jos kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

• Käytössä on Bridge tai Bridge CC 2015 jossakin luetelluista Mac OS X -käyttöjärjestelmäversioista.
  • Käytössä on ulkoinen näyttöjärjestelmä kahdella monitorilla.
  • Järjestelmäasetuksissa on valittuna vaihtoehto Näytöillä on eri tilat. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä luetelluissa Mac OS X -käyttöjärjestelmäversioissa.

Tuotteet, joita asia koskee

Adobe Bridge ja Adobe Bridge CC 2015

Käyttöjärjestelmä

Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Jos haluat korjata tämän ongelman, käytä jotakin seuraavista ratkaisuista:

Ratkaisu 1: Päivitä Bridge uusimpaan versioon

Tämä ongelma on korjattu Bridge CC 2017 -versiossa.

Ratkaise tämä ongelma päivittämällä Bridge uusimpaan versioon.

Lisätietoja sovelluksen päivittämisestä on kohdassa Creative Cloud -sovellusten päivittäminen.

Ratkaisu 2: Päivitä macOS 10.12 -versioon (Sierra)

Ratkaise tämä ongelma päivittämällä Mac OS -käyttöjärjestelmä versioon 10.12 (Sierra).

Katso lisätietoja Applen käyttöoppaista.