Voit käynnistää Adobe Bridgen suoraan tai seuraavista Adobe-sovelluksista: After Effects, Captivate, Encore, Flash Professional, InCopy, InDesign, Illustrator, Photoshop ja Premiere Pro.

Adobe Bridge -ohjelman käynnistäminen Adobe-sovelluksesta

1. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Valitse Tiedosto > Selaa tai Tiedosto > Selaa Bridgessä (sen mukaan, kumpi on käytettävissä).

Huomautus: Kun Adobe Bridge on käynnistetty After Effectsistä tai Premiere Prosta komennolla Tiedosto > Selaa Bridgessä, tiedoston kaksoisnapsauttaminen avaa tai tuo tiedoston kyseiseen Creative Cloud -sovellukseen eikä lähdesovellukseen. Jos esimerkiksi valitset Adobe Premiere Prossa Tiedosto > Selaa Bridgessä ja sitten kaksoisnapsautat Photoshop-tiedostoa, tiedosto lisätään Adobe Premiere Pron Projekti-paneeliin; sitä ei avata Photoshopissa.

• Napsauta sovelluspalkin Adobe Bridge -painiketta .

Palaaminen Adobe Bridge -ohjelmasta viimeksi käytettyyn Adobe-sovellukseen

1. Valitse Tiedosto > Palaa sovellukseen [nimi] tai valitse sovelluspalkista Palaa sovellukseen [nimi] -painike .

Adobe Bridgen käynnistäminen suoraan

• (Windows) Valitse Käynnistä > Ohjelmat -valikosta Adobe Bridge.
  • (Mac OS) Kaksoisosoita Adobe Bridge -kuvaketta , joka on kansiossa Ohjelmat/Adobe Bridge.

Adobe Bridgen käynnistäminen automaattisesti

Voit määrittää Adobe Bridgen käynnistymään automaattisesti taustalla aina, kun kirjaudut sisään. Adobe Bridgen pitäminen käynnissä taustalla siihen asti, kunnes olet valmis käyttämään sitä, vie vähemmän järjestelmäresursseja.

1. Voit määrittää Adobe Bridgen avautumaan automaattisesti taustalle sisäänkirjautumisen yhteydessä seuraavin tavoin:
    • Kun käynnistät Adobe Bridgen ensimmäisen kerran, vastaa Kyllä, kun ohjelma kysyy, haluatko käynnistää Adobe Bridgen automaattisesti kirjautuessasi.

• Valitse Adobe Bridgen Oletusarvot-valintaikkunan Lisäasetukset-paneelissa Käynnistä Bridge kirjautuessa.

• (Windows) Kun Adobe Bridge on avoinna, napsauta tehtäväpalkin Adobe Bridge -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Käynnistä Bridge kirjautuessa.

Adobe Bridgen piilottaminen tai näyttäminen

(Mac OS) Voit vaihtaa käyttötapoja jollain seuraavista tavoista:

1. Osoita Adobe Bridgen kuvaketta Dockissa ja valitse Näytä tai Piilota.
  2. Valitse Adobe Bridgessä Adobe Bridge > Piilota Adobe Bridge, jos haluat Adobe Bridgen olevan käynnissä taustalla.