Käyttöopas Peruuta

Adobe Premiere Pron käyttö

1. Bridgen käyttöopas
  2. Esittely
    1. Uutta Bridge-versiossa
    2. Bridgen järjestelmävaatimukset
    3. Adobe Bridge -työtila
    4. Valokuvien tuonti Photo Downloaderin avulla
    5. Sisällön ja resurssien järjestäminen Adobe Bridgessä
  3. Resurssien käsitteleminen
    1. Creative Cloud Libraries -kirjastot Bridgessä
    2. PDF-kontaktiarkin luominen Tulostus-työtilassa
    3. Tiedostojen katselu ja hallinta Adobe Bridgessä
    4. Metatietojen käsitteleminen Adobe Bridgellä
    5. Adobe Bridge -välimuistin käyttäminen
    6. Avainsanojen käyttäminen Adobe Bridgessä
    7. Adobe Bridge -ohjelman käynnistäminen
    8. Adobe Bridgen Sisältö-paneelin mukauttaminen
    9. Esikatsele kuvia ja muokkaa kuvausaikaa
    10. Kokoelmien käyttäminen Adobe Bridgessä
    11. Tiedostojen pinoaminen Adobe Bridgessä
    12. Tehtävien automatisointi Adobe Bridgessä
    13. Työnkulkujen luontityökalu
    14. Dynaamisten mediatiedostojen esikatselu Adobe Bridgessä
    15. Web-gallerioiden ja PDF-tiedostojen luonti
    16. Bridgen jaetun välimuistin käyttäminen
    17. Mediavälimuistin hallinta
  4. Bridge ja muut Adobe-sovellukset
    1. Adobe Media Encoderin käyttö
    2. Adobe Premiere Pron käyttö
  5. Vienti ja julkaisu
    1. Resurssien muuntaminen Vie-paneelissa
    2. Kuvien lataaminen Adobe Stockiin
    3. Resurssien julkaisu Adobe Portfolioon
  6. Pikanäppäimet
    1. Adobe Bridgen pikanäppäimet
  7. Adobe Camera Raw
    1. Camera Raw -asetusten hallinta
    2. Kuvien kiertäminen, rajaaminen ja säätäminen
    3. Kuvien korjaaminen parannetulla täplänpoistotyökalulla Camera Raw’ssa
    4. Säteittäiset suotimet Camera Raw'ssa
    5. Automaattinen perspektiivin korjaaminen Camera Raw’ssa
    6. Panoraamojen luonti
    7. Camera Raw'n prosessiversiot
    8. Paikallisten säätöjen tekeminen Camera Raw -sovelluksessa

Voit helposti valita resursseja Bridgessä ja viedä ne Adobe Premiere Pro -ohjelmaan, jossa voit luoda niistä edelleen muokattavan sekvenssin.

Voit luoda editointisekvenssin Premiere Prossa suoraan Bridgestä seuraavasti:

1. Valitse videot Bridgessä haluamassasi järjestyksessä. Jos haluat järjestää videot tiettyyn järjestykseen, valitse Sisältö-paneelin yläpuolella olevasta polkupalkista Järjestä manuaalisesti.

2. Kun videot on valittu, valitse Työkalut > Premiere Pro > Muokkaa (luo sekvenssi).

Muokkaa Adobe Premiere Pro -ohjelmassa

Jos haluat lisätä resursseja uuteen projektiin Premiere Prossa, voit myös valita videot Bridgessä ja avata pikavalikon hiiren kakkospainikkeella tai napsauttamalla komentonäppäin painettuna. Valitse Sijoita > Adobe Premiere Pro -ohjelmassa.

Sijoita Premiere Pro -ohjelmistossa

Jos Premiere Pro on asennettuna laitteessasi, valitut leikkeet tuodaan uuteen Premiere Pro -projektiin ja niistä luodaan automaattisesti sekvenssi. Voit jatkaa leikkeiden muokkaamista Premiere Prossa ja viedä sen kautta lopullisen elokuvan. Videosekvenssi Premiere Prossa on sama kuin videoleikkeiden järjestys Bridgessä.

Jos Premiere Pro -ohjelmistoa ei ole asennettu, sinua pyydetään asentamaan se.

Enemmän tällaisia