Voit esikatsella useimpia video- ja äänitiedostoja Adobe Bridgessä. Voit esikatsella SWF-, FLV- ja F4V-tiedostoja sekä useimpia tietokoneeseen asennetun QuickTime-version tukemia muita tiedostoja. Toistoasetuksilla voit määrittää, miten mediatiedostoja toistetaan.

Huomautus:

32-bittinen Windows ei tue videoiden toiston esikatselua. Vain 64-bittinen Windows tukee sitä.

Mediatiedostojen esikatseleminen Esikatselu-paneelissa

1. Valitse esikatseltava tiedosto Sisältö-paneelista.
  2. Esikatselu-paneelin toistopainikkeella  voit käynnistää videon, pysäytyspainikkeella  voit pysäyttää toiston, jatkuva toisto -painikkeella  voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä jatkuvan toiston ja äänenvoimakkuuspainikkeella  voit säätää äänenvoimakkuutta.

Huomautus:

Voit muuttaa Adobe Bridgen käyttöliittymän kirkkaammaksi tai tummemmaksi, jotta dynaamisten mediatiedostojen esikatselu helpottuu. Katso kohtaa Kirkkauden ja värien säätäminen.

Dynaamisten mediatiedostojen esikatseleminen koko näytössä

1. Valitse esikatseltava tiedosto Sisältö-paneelista.
  2. Valitse Näytä > Koko näytön esikatselu.
  3. Pysäytyspainikkeella  voit pysäyttää toiston, toistopainikkeella  voit jatkaa toistoa, jatkuva toisto -painikkeella voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä jatkuvan toiston ja äänenvoimakkuuspainikkeella  voit säätää äänenvoimakkuutta.
  4. Palaa Adobe Bridgeen painamalla Esc-näppäintä.

Toiston oletusarvojen määrittäminen

1. Valitse Adobe Bridgessä Muokkaa > Asetukset (Windows) tai Adobe Bridge CS5.1 > Asetukset (Mac OS).
  2. Valitse Toisto.
  3. Muuta mitä tahansa seuraavista asetuksista ja valitse OK.

Pinon toiston kuvataajuus

Jos pinossa on vähintään kymmenen kuvaa, voit esikatsella niitä. Tällä asetuksella määritetään kuvataajuus kuvapinojen esikatselua varten. (Katso Tiedostojen pinoaminen Adobe Bridgessä.)

Toista äänitiedostot automaattisesti esikatseltaessa

Kun avaat äänitiedoston Esikatselu-paneeliin napsauttamalla sitä, äänen toistaminen alkaa automaattisesti. Poista tämän asetuksen valinta, jos haluat aloittaa toiston manuaalisesti.

Toista äänitiedostoja jatkuvasti esikatseltaessa

Toistaa äänitiedoston yhä uudelleen. Poista tämän asetuksen valinta, jos haluat äänitiedoston toistuvan vain kerran.

Toista videotiedostot automaattisesti esikatseltaessa

Voit toistaa videon automaattisesti Esikatselu-paneelissa valitsemalla sen Sisältö-paneelissa.

Toista videotiedostoja jatkuvasti esikatseltaessa

Toistaa videotiedoston yhä uudelleen. Poista tämän asetuksen valinta, jos haluat videotiedoston toistuvan vain kerran.