Ongelma: Tulos-työtila ei ole käytettävissä Bridgessä

Tulos-työtila tai -moduuli ei ole käytettävissä Bridge CC:ssä.

Ratkaisu

PDF-kontaktiarkkien ja -esitysten ja web-gallerioiden luomiseen tarkoitettu Tulos-työtila tai -moduuli ei sisälly Bridge CC:hen. Voit ladata ja asentaa manuaalisesti Adobe Output Module -tulostustilan ja Tulos-työtilan Bridge CC:tä varten noudattamalla seuraavan asiakirjan ohjeita:

Adobe Output Modulen asentaminen Bridge CC -sovellukseen

Lisätietoja

Voit myös luoda kontaktiarkkeja valitsemalla Bridge CC:ssä Työkalut > Photoshop > Kontaktiarkki II tai valitsemalla Photoshop CC:ssä Tiedosto > Automatisoi > Kontaktiarkki II.

Voit luoda PDF-esityksiä valitsemalla Photoshop CC:ssä Tiedosto > Automatisoi > PDF-esitys.

Jos käytössäsi on Creative Cloud Kaikki sovellukset -tilaus, voit luoda kontaktiarkkeja ja web-gallerioita Lightroom 5 -sovelluksella:

• Lightroom-ohje / Tulostusmoduulin asettelut ja mallit: http://helpx.adobe.com/fi/lightroom/help/print-module-layouts-templates.html
  • Lightroom-ohje / Web-gallerioiden luominen: perustyönkulku: http://helpx.adobe.com/fi/lightroom/help/creating-web-galleries-basic-workflow.html