Ota selvää, miten voit uudistaa jäsenyyden tai jatkaa sen voimassaoloaikaa. Ota myös selvää, miten voi aloittaa passiivisen jäsenyyden uudelleen.

Jäsenyyden uudistaminen tai pidentäminen

Yksityishenkilöt

Jäsenyydet uudistetaan automaattisesti, jos maksutietosi ovat ajan tasalla. Voit pidentää jäsenyyttä myös valmiiksi maksetulla kortilla.

Maksutietojen päivittäminen

Voit tarkistaa maksutietosi ja aktiiviset tilauksesi verkossa, Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osassa. Jos haluat päivittää luottokorttitietosi, perehdy artikkeliin Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Jäsenyyden pidentäminen valmiiksi maksetulla kortilla

Ennakkoon maksetulla kortilla voit pidentää minkä tahansa jäsenyyden voimassaoloaikaa. Kortin tilausjakso lisätään tiliisi. Jos ostit jäsenyytesi luottokortilla, kortin tilausjakso lisätään tiliisi, ja normaalia laskutusta jatketaan valmiiksi maksetun jakson päättymisen jälkeen.

1. Siirry osoitteeseen http://creative.adobe.com/redeem ja kirjaudu sisään.

2. Anna kortin kääntöpuolella mainittu koodi.

Anna lunastuskoodi

Huomautus:

Varmista, että ostettava valmiiksi maksettu kortti koskee oikeaa tilausta ja aluetta. Yhden sovelluksen jäsenyyttä ei esimerkiksi voi jatkaa Creative Cloudin valmiiksi maksetulla kortilla. Oppilaan ja opettajan valmiiksi maksetulla kortilla voi jatkaa vastaavasti vain oppilaan ja opettajan jäsenyyttä.

Video: Jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen valmiiksi maksetulla kortilla

Video: Jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen valmiiksi maksetulla kortilla
Adobe Customer Care

Lisätietoja lunastuskoodeista on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

Työryhmät

Suora ostos

Päivitä maksutiedot- Jos Creative Cloud for teams ‑jäsenyytesi maksutiedot ovat ajan tasalla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jäsenyytesi uudistetaan automaattisesti sen kulloinkin voimassa olevaan hintaan.

Ennen jäsenyyden uudistamispäivää ensisijainen järjestelmänvalvoja saa tästä sähköposti-ilmoituksen, ja hän voi muuttaa Creative Cloud for teams ‑jäsenyyden käyttöoikeuksien määrää. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Jos olet ensisijainen järjestelmänvalvoja, voit päivittää maksutietosi verkossa, Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osassa.

Creative Cloud for teams ‑jäsenyys

Adobe Value Incentive Plan (VIP)

Ota yhteyttä jälleenmyyjään- Jos haluat jatkaa Adobe VIP ‑jäsenyyttä tai uudistaa sen, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Jos olet järjestelmänvalvoja, löydät jälleenmyyjäsi yhteystiedot verkosta, Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osasta.

Passiivisen jäsenyyden aloittaminen uudelleen

Jos Creative Cloud ‑jäsenyytesi voimassaoloaika on päättynyt, voit helposti aloittaa sen uudelleen. Jos maksu epäonnistuu, eräpäivän jälkeen tehdään uusia maksuyrityksiä. Jos maksu epäonnistuu edelleen, Creative Cloud ‑tilisi muuttuu passiiviseksi ja tilisi maksulliset toiminnot poistetaan käytöstä.

Sopimuksen maksaminen

Jos unohdit maksun, voit aktivoida jäsenyyden uudelleen suorittamalla siitä maksun. Lisätietoja on kohdassa Unohdin tilaukseni maksun. Miten voin suorittaa maksun uudelleen?

Haluatko ostaa tai vaihtaa sopimuksen?

Sopimuksen ostaminen

Voit kirjautua sisään samalla Adobe ID:llä ja ostaa uuden sopimuksen:

• Creative Cloud for individuals: osta uusi tilaus osoitteesta /http://creative.adobe.com/plans/.
  • Creative Cloud for teams, suora ostos: osta uusi tilaus osoitteesta /http://creative.adobe.com/plans/.
  • Creative Cloud for teams, Adobe VIP: ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai tilipäällikköösi.

Kun maksu on hyväksytty, kirjaudu Creative Cloudista ulos ja uudelleen sisään Creative Cloud ‑käyttöoikeuden nollaamista varten.

Käynnistä Creative Cloud ‑tietokonesovellus ja valitse Profiili-valikosta Kirjaudu ulos. Kirjaudu seuraavassa näytössä Adobe ID:lläsi ja salasanallasi uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.

Valitse Profiili-valikosta Kirjaudu ulos

Sopimusten vaihtaminen tai päivittäminen

Jos haluat vaihtaa sopimuksesi, katso Creative Cloud -sopimuksen vaihtaminen. Voit myös päivittää sopimuksesi – esimerkiksi yhden sovelluksen jäsenyydestä Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyydeksi. Voit myös päivittää Creative Cloud ‑tallennustilasopimuksesi.