Ohje seuraavan virheen korjaamiseksi: %CCX_Start_PANEL_NAME-laajennusta ei voitu ladata koska sitä ei ole allekirjoitettu asianmukaisesti.

Ongelma

Kun Adobe Photoshopia yritetään käynnistää, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

%CCX_Start_PANEL_NAME-laajennusta ei voitu ladata koska sitä ei ole allekirjoitettu asianmukaisesti.

Tuotteet, joita asia koskee

Adobe Photoshop CC 2015.5

Käyttöjärjestelmät

Windows 7, Windows 8 ja Windows 10

Tilapäisratkaisu

Ongelman ratkaiseminen:

1. Siirry sijaintiin C:\Program Files (X86)\Common Files\Adobe\CEP.
  2. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    1. Nimeä Laajennukset-kansio uudelleen.
    2. Poista viallinen laajennus Laajennukset-kansiosta.
  3. Siirry sijaintiin C:\ProgramFiles\Adobe\Photoshop CC 2015.5\Required\CEP
  4. Toista vaihe 2.
  5. Käynnistä Adobe Photoshop.