Vianmääritys ja apu

Voit ladata InCopyn Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa InCopyn ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja Creative Cloud -sovellusten aktivoinnista ja aktivoinnin poistamisesta on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan ja muutetaan.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Kyllä. Lue lisää aiheesta InCopy-työtilaelementtien asettaminen, esimerkiksi työkalurivit, valikot ja paneelit, työskentelyysi sopiviksi.

Napsauta Vedos-, Tarina-, tai Asettelu-välilehteä muokkausalueen yläosassa vaihtaaksesi toiseen näkymään.

Kytke päälle ruudukot ja apuviivat Näkymä-valikosta. Lue tietoja aiheesta kehysten, ruudukoiden, viivainten ja apuviivojen asetukset ja käyttö.

Valitse teksti ja käytä sitten Laji-valikkoa tai Merkki-paneelia tehdäksesi halutut muutokset. Katso lisää tietoja kohdasta Kirjasimien käyttö.

Voit lisätä tekstiä InCopy-tarinaan kirjoittamalla, liittämällä tai tuomalla toisesta tiedostosta.

Valitse Tyyppi > Liitä erikoismerkki tai Tyyppi > Glyyfejä. Lue lisää aiheesta työskentely glyyfeillä ja erikoismerkeillä.

Valitse teksti ja valitse yksi tasauspainikkeista Kappale-paneelissa. Katso lisätietoja kohdasta Tekstin tasaus.

Kyllä. Valitse Tyyppi > Lisää alaviite. Lue lisää tästä artikkelista aiheesta työskentely alaviitteiden kanssa.

Käytä perustason vaihtonäppäintä luodaksesi merkeistä ylä- tai alaindeksin parilla eri tavalla käyttämäsi kirjasintyypin mukaan.

InCopy-työnkulkujen avulla useat ihmiset voivat työskennellä samassa InDesign-asiakirjassa samanaikaisesti. Lue lisää aiheesta InCopy-työnkulkujen luominen ja käyttö.

Hallitun tiedoston työnkulussa käytetään LiveEdit -työnkulkulaajennusta jaettujen tiedostojen muutoksien hallintaan useiden käyttäjien kesken. Lue tämä yleiskuvaus oppiaksesi lisää perustietoja hallitun tiedoston työnkulusta.

InDesign-käyttäjä voi viedä sisältöä InCopyyn, joka luo linkin kahden sovelluksen välille. Voit avata tämän jaetun sisällön tai osoitetun tehtävän InCopyssa ja voi sitten kuitata ulos sisällön käyttäen Tehtävänosoitus-paneelia.

Kyllä. Lue lisää aiheesta työnkulkujen säätäminen.

Jos haluat asettaa työnkulun, mutta kaikilla ei ole pääsyä samalle palvelimelle, voit voit luoda ja jakaa tehtäväpaketteja sen sijaan, että sijoitat tiedostot yhteiselle palvelimelle.

InCopy tukee useita grafiikkamuotoja, esimerkkeinä PNG, JPEG ja GIF. Täydellinen luettelo on saatavilla kohdassa Tuetut tiedostomuodot.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit