Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten InCopy ladataan ja asennetaan?

Voit ladata InCopyn Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi InCopy ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata InCopyn kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa InCopyn toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa InCopyn ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

InCopy-perusteet

Voinko mukauttaa InCopy työtilani ulkoasun?

Kyllä. Lue lisää aiheesta InCopy-työtilaelementtien asettaminen, esimerkiksi työkalurivit, valikot ja paneelit, työskentelyysi sopiviksi.

Miten näkymää muutetaan niin, että kappalemerkit näkyvät?

Napsauta Vedos-, Tarina-, tai Asettelu-välilehteä muokkausalueen yläosassa vaihtaaksesi toiseen näkymään.

Kuinka saan apuviivat näkyviin?

Kytke päälle ruudukot ja apuviivat Näkymä-valikosta. Lue tietoja aiheesta kehysten, ruudukoiden, viivainten ja apuviivojen asetukset ja käyttö.

Kuinka muutan kirjasinkokoa tai tekstin ulkoasua?

Valitse teksti ja käytä sitten Laji-valikkoa tai Merkki-paneelia tehdäksesi halutut muutokset. Katso lisää tietoja kohdasta Kirjasimien käyttö.

Miten luodaan taulukkotyyli?

Tekstin käsitteleminen

Miten lisätään tekstiä?

Voit lisätä tekstiä InCopy-tarinaan kirjoittamalla, liittämällä tai tuomalla toisesta tiedostosta.

Kuinka voin lisätä erikoismerkkejä tai glyyfejä?

Valitse Tyyppi > Liitä erikoismerkki tai Tyyppi > Glyyfejä. Lue lisää aiheesta työskentely glyyfeillä ja erikoismerkeillä.

Miten tekstin tasausta muutetaan?

Valitse teksti ja valitse yksi tasauspainikkeista Kappale-paneelissa. Katso lisätietoja kohdasta Tekstin tasaus.

Voinko lisätä alaviitteitä?

Kyllä. Valitse Tyyppi > Lisää alaviite. Lue lisää tästä artikkelista aiheesta työskentely alaviitteiden kanssa.

Miten teen merkeistä ylä- tai alaindeksin?

Käytä perustason vaihtonäppäintä luodaksesi merkeistä ylä- tai alaindeksin parilla eri tavalla käyttämäsi kirjasintyypin mukaan.

InCopy & InDesign

Kuinka asetan työnkulun InCopyn ja InDesignin välillä?

InCopy-työnkulkujen avulla useat ihmiset voivat työskennellä samassa InDesign-asiakirjassa samanaikaisesti. Lue lisää aiheesta InCopy-työnkulkujen luominen ja käyttö.

Mikä on hallitun tiedoston työnkulku?

Hallitun tiedoston työnkulussa käytetään LiveEdit -työnkulkulaajennusta jaettujen tiedostojen muutoksien hallintaan useiden käyttäjien kesken. Lue tämä yleiskuvaus oppiaksesi lisää perustietoja hallitun tiedoston työnkulusta.

Kuinka voin jakaa sisältöä ja työskennellä hallittujen tiedostojen kanssa?

InDesign-käyttäjä voi viedä sisältöä InCopyyn, joka luo linkin kahden sovelluksen välille. Voit avata tämän jaetun sisällön tai osoitetun tehtävän InCopyssa ja voi sitten kuitata ulos sisällön käyttäen Tehtävänosoitus-paneelia.

Voinko säätää osoitettuja työnkulkutehtäviä alkuasetusten tekemisen jälkeen?

Kyllä. Lue lisää aiheesta työnkulkujen säätäminen.

Mitä jos meillä ei ole pääsyä samalle palvelimelle?

Jos haluat asettaa työnkulun, mutta kaikilla ei ole pääsyä samalle palvelimelle, voit voit luoda ja jakaa tehtäväpaketteja sen sijaan, että sijoitat tiedostot yhteiselle palvelimelle.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit