Virhe avattaessa raw-tiedostoja verkkotallennustilasta

Ongelma

Kun yrität avata raw-tiedoston verkkoon liitetystä tai ulkoisesta tallennustilasta, Photoshop näyttää virheen Pyyntöä ei voitu suorittaa, koska tiedostoa ei löydy.

Tämä ongelma esiintyy seuraavissa tilanteissa:

• avattaessa raw-tiedostoja Bridgestä Photoshopiin
  • käytettäessä Lightroomin Muokkaa Photoshopissa -vaihtoehtoa
  • lisättäessä arvosanoja ja selitteitä Bridgessä.

Tuotteet, joita asia koskee

Adobe Camera Raw 11.2

Tilapäisratkaisut

Avattaessa kuvia Lightroomista

Palaa käyttämään Adobe Camera Raw’n versiota 11.1. Asennusohjelman linkki on täällä: Camera Raw 11.1 -asennusohjelma (macOS)

Avattaessa raw-kuvia Photoshopista

Valitse useita kuvia yhden kuvan sijasta.

Avattaessa raw-kuvia Bridgestä

Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse useita kuvia yhden kuvan sijasta.
  • Valitse Adobe Bridgen asetuksissa asetus, että Adobe Bridgen raw-kuvat avataan Camera Raw’ssa. Valitse Edit > Preferences (Muokkaa > Oletusasetukset) (Windows) tai Adobe Bridge > Preferences (Adobe Bridge > Oletusasetukset) (Mac OS). Valitse General (Yleiset) -välilehdeltä Double-Click Edits Camera Raw Settings In Bridge (Kaksoisnapsautus muokkaa Camera Raw -asetuksia Bridgessä). Jos tätä asetusta ei ole valittu, raakatiedostojen kaksoisnapsauttaminen avaa ne Photoshopissa.