Adobe Signin automatisoitujen työnkulkujen yksilöllisten asiakirjaotsikoiden ongelman ratkaiseminen

Adobe Signin automatisoitujen työnkulkujen yksilöllisten asiakirjaotsikoiden ongelman ratkaiseminen

Automatisoituja työnkulkuja, joissa on samannimisiä asiakirjoja, on muokattava niin, että jokaisella asiakirjalla on yksilöllinen nimi.

Miksi tämä muutos on tarpeen?

Adobe Signin parannettu tietoturvakehys edellyttää, että asiakirjojen nimet ovat yksilöllisiä, jotta automaattiset työnkulut toimisivat.

Mitä toimenpiteitä vaaditaan?

Tilin järjestelmänvalvojan on muokattava työnkulun asiakirjojen nimiä siten, että ne ovat kaikki yksilöllisiä. Näin se tehdään:

1. Kirjaudu Adobe Sign -tiliisi järjestelmänvalvojana.

2. Napsauta Työnkulut-välilehteä.

3. Valitse työnkulku ja napsauta Avaa.

4. Valitse vasemman laidan navigointipalkista Asiakirjat.

5. Muokkaa jokaista useammin kuin kerran esiintyvää asiakirjan nimeä siten, että työnkulun jokainen asiakirjan nimi on yksilöllinen.

6. Napsauta Päivitä näytön oikeassa yläkulmassa.

7. Toista nämä vaiheet kaikissa työnkuluissa, joissa on useammin kuin kerran esiintyviä asiakirjojen nimiä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi tämä muutos on tarpeen?

Parannettu tietoturvakehyksemme edellyttää, että asiakirjojen nimet ovat yksilöllisiä, jotta automaattiset työnkulut toimisivat.

Miten tämä vaikuttaa sinuun?

Automatisoidut työnkulut, joissa on samannimisiä asiakirjoja, eivät enää toimi.

Mitä toimenpiteitä vaaditaan?

Asian korjaamiseksi tilin järjestelmänvalvojan on muokattava useammin kuin kerran esiintyviä asiakirjojen nimiä siten, että kaikki nimet ovat yksilöllisiä.

Voit tehdä tarvittavat muutokset noudattamalla tämän sivun yksityiskohtaisia ​​ohjeita.

Mistä löytyy lisätietoa?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tukeen Adobe Sign -sovelluksen kautta. Tukivaihtoehdot esitellään, kun kirjaudut Adobe Sign -palveluun (https://secure.echosign.com/public/login) ja valitset ”?” oikeasta yläkulmasta.