Windowsin uudelleenkäynnistäminen muokatussa tilassa

1. Sulje kaikki ohjelmat.
  2. Valitse Käynnistä, kirjoita hakukenttään msconfig ja paina Enter.
  3. Kirjoita muistiin kaikki kohteet, jotka eivät ole valittuina Käynnistys- ja Palvelut-välilehdillä.
  4. Napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse Valikoiva käynnistys.
  5. Napsauta Ohjelmat-välilehteä ja valitse Poista kaikki käytöstä.
  6. Valitse kaikki käynnistyskohteet, jotka ovat olennaisia ongelman testaamisen kannalta. (Esimerkiksi acrotray.exe on välttämätön testattaessa ongelmia, jotka liittyvät PDF-tiedostojen luomiseen Acrobatilla.) Ellet tiedä, onko jokin kohde olennainen, jätä se valitsematta (pois käytöstä).

7. Valitse Palvelut-välilehti ja Piilota kaikki Microsoft-palvelut.
  8. Valitse Poista kaikki käytöstä, ja valitse sen jälkeen uudelleen kaikki ongelman testaamisen kannalta olennaiset palvelut. (Esimerkiksi acrotray.exe on välttämätön testattaessa ongelmia, jotka liittyvät PDF-tiedostojen luomiseen Acrobatilla.) Ellet tiedä, onko jokin kohde olennainen, jätä se valitsematta (pois käytöstä).

Tärkeää: Palauta FLEXnet Licensing Service käyttöön, jos suoritat Adobe-tuotteen vianmääritystä. Useimmat Adobe-tuotteet vaativat FlexNET Licensing Service -palvelun. Jos se ei ole käytössä, Adobe-tuotteesi ei käynnisty.

9. Napsauta Käytä ja käynnistä Windows uudelleen, jotta muutokset astuvat voimaan.

Huomautus: Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä ilmoitetaan, että Järjestelmän kokoonpanosovellus on muuttunut ja Windows käynnistyy. Valitse OK. Kun Järjestelmän kokoonpanosovellus tulee näkyviin, valitse Peruuta.

10. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueen kuvakkeita ja sulje tai poista käytöstä kaikki käynnistyskohteet, jotka ovat edelleen aktiivisina.

Käynnistyskohteiden ja palveluiden käyttöönotto

1. Valitse Käynnistä, kirjoita hakukenttään msconfig ja paina Enter.
  2. Valitse Yleiset-välilehti ja Normaali käynnistys.
  3. Poista valinta kaikista kohteista, jotka tallensit edellisen osan vaiheessa 3.

4. Napsauta Käytä ja käynnistä Windows uudelleen, jotta muutokset astuvat voimaan.

Adobe Captivate -esitys näyttää, miten Windows käynnistetään uudelleen muokatussa tilassa. Lisätietoja tämän esityksen katsomisesta on artikkelissa Tukitietokantadokumenteissa olevien Adobe Captivate -esitysten katsominen (kb403894).