Windowsin käynnistäminen vianmääritystilassa

1. Kirjaudu tietokoneeseen järjestelmänvalvojana.
  2. Poista käynnistyskohteet käytöstä ja käynnistä Windows uudelleen:
    1. Valitse Käynnistä > Suorita.
    2. Kirjoita Avaa-tekstikenttään msconfig ja paina Enter.
    3. Valitse Yleiset-välilehdeltä Käynnistys vianmääritystilassa.
    4. Valitse Palvelut-välilehdeltä tuotteesi vaatimat palvelut.

Tärkeää: Jos suoritat CS3-tuotteeseen liittyvien ongelmien vianmääritystä, ota FLEXnet Licensing Service käyttöön. CS3-tuotteet vaativat FlexNET Licensing Service -palvelun. Jos se ei ole käytössä, tuote ei käynnisty.

5. Valitse OK ja valitse Järjestelmän kokoonpano -valintaikkunasta Käynnistä uudelleen.

Huomautus: Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä ilmoitetaan, että Järjestelmän kokoonpanosovellus on tehnyt muutoksia Windowsin käynnistymistapaan. Valitse OK. Kun Järjestelmän kokoonpanosovellus tulee näkyviin, valitse Peruuta.

Jos haluat suorittaa kuvaan liittyvien ongelmien vianmäärityksen, suorita vaiheet 3–5:

3. Paina F8 ennen kuin Windows käynnistyy, kun näet Käynnistyksen lisäasetukset -viestin kaltaisen tekstin.
  4. Valitse käynnistysasetuksista VGA-tila.
  5. Valitse Työpöytä-valintaikkunasta OK käynnistääksesi Windowsin.

Uudelleenkäynnistäminen normaalissa tilassa

1. Valitse Käynnistä > Suorita ja kirjoita msconfig. Valitse OK.
  2. Valitse Yleiset-välilehdeltä Normaali käynnistys, valitse OK ja käynnistä tietokone uudelleen.

Alla olevassa Adobe Captivate -esityksessä näytetään, miten Windows käynnistetään uudelleen vianmääritystilassa. Lisätietoja tämän esityksen katsomisesta on artikkelissa Tukitietokantadokumenteissa olevien Adobe Captivate -esitysten katsominen (kb403894).