Illustrator-laajennukset puuttuvat Bridge CC 2015:stä

Ongelma

Illustrator-laajennukset puuttuvat Bridge CC 2015 6.3 -version Työkalut-valikosta (Työkalut > Illustrator).

Versiot, joita ongelma koskee

Adobe Bridge CC 2015 6.3 -versio ja Adobe Illustrator CC 2015.2 tai sitä vanhemmat versiot

Käyttöjärjestelmä

Windows, Mac OS X

Ratkaisut

Ratkaisu 1

Päivitä Illustrator uusimpaan versioon.

Katso lisätietoja kohdasta Tarkista päivitykset.

Ratkaisu 2

Noudata seuraavia ohjeita:

1. Kopioi kansio Adobe Illustrator Automation [versio] sijainnista:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Sijoita kopioitu kansio seuraavaan sijaintiin:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Käynnistä Bridge uudelleen.

Illustrator-laajennukset ovat nyt näkyvissä Bridge CC 2015:n valikossa Työkalut > Illustrator.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa