Illustrator-laajennukset puuttuvat Bridge CC 2015 6.3 -version Työkalut-valikosta (Työkalut > Illustrator).

Versiot, joita ongelma koskee

Adobe Bridge CC 2015 6.3 -versio ja Adobe Illustrator CC 2015.2 tai sitä vanhemmat versiot

Käyttöjärjestelmä

Windows, Mac OS X

Ratkaisut

Ratkaisu 1

Päivitä Illustrator CC uusimpaan versioon.

Katso lisätietoja kohdasta Tarkista päivitykset.

Ratkaisu 2

Noudata seuraavia ohjeita:

1. Kopioi kansio Adobe Illustrator Automation [versio] sijainnista:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Sijoita kopioitu kansio seuraavaan sijaintiin:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Käynnistä Bridge uudelleen.

Illustrator-laajennukset ovat nyt näkyvissä Bridge CC 2015:n valikossa Työkalut > Illustrator.